29.9.13

Την Τρίτη απολογείται ο Fuhrerprinzip Μιχαλολιάκος με τους υπόλοιπους βουλευτές

Ποινική δίωξη με βαρύ κατηγορητήριο για τους πέντε βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά και τα υπόλοιπα μέλη (15 συνολικά) που προσήχθησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών άσκησε η προϊσταμένη με ομάδα εισαγγελέων.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/9/13 14:24

    Και στην Κομοτηνή χέστηκαν πάνω τους τα φασισταριά.Πήγαν να συμβουλευτούν και ομοιδεάτη δικηγόρο τους που το παίζει ήπιος δεξιός, έξω δηλώνει θαυμαστής του Στυλιανίδη και σκόπευαν να τον κατεβάσουν και δήμαρχο και τον ψιλοέψησαν πριν τα γεγονότα. Σπυρί σπυρί όλα γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/13 22:09

      Ποιός είναι ο δικηγόρος τους στην Κομοτηνή ρε?Το σπυρί σπυρί σημαίνει κάτι?Και υποψήφιος δήμαρχος?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/13 16:04

      Σπυρί όνομα μάλλον?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/9/13 15:56

    Τι εγιναν ολα αυτα τα σεναρια καποιων ¨δημοσιογραφων" που ειχαν και πληροφοριες "εγκυρες" οτι θα κατεβαινε στην Αθηνα ο Κασιδιαρης δημαρχος με την υποστηριξη κομματων τις ευρυτερης κεντροδεξιας, η οτι θα γινοταν συγκυβερνηση (γιατι στα μυαλα καποιων θα γινοταν εκλογες τον περασμενο Ιουνιο) της ΝΔ με την Χρυση Αυγη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αλλα στην Ελλαδα ξεχναμε παρα μα παρα πολυ ευκολα αυτα τουλαχιστον που δεν μας βολευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.