29.9.13

Σύλληψη Βουλγάρων στην Κομοτηνή για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων

Συνελήφθησαν στην Κομοτηνή, τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων. Oι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, διότι πραγματοποίησαν δύο αγορές από καταστήματα της πόλης, χρησιμοποιώντας πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να πραγματοποιήσουν μία ακόμη συναλλαγή, χωρίς να ολοκληρώσουν την πράξη τους καθόσον έγιναν αντιληπτοί. 
Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν 34 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 395 ευρώ και 500 λέβα, 1 σιδερογροθιά και 4 κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.