28.9.13

Χειροπέδες στον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη…

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, συνελήφθησαν υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής, ανάμεσα στα οποία ο επικεφαλής της Νίκος Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθησαν ακόμη 4 βουλευτές, ανάμεσα στους οποίους και ο Γιάννης Λαγός. Στα χέρια της αντιτρομοκρατικής βρίσκεται και ο Κώστας Πατέλης, υψηλόβαθμο στέλεχος της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, ο οποίος εμπλέκεται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.
Οι βουλευτές φέρονται να κατηγορούνται για πράξεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, εξού και η άρση της ασυλίας τους. Εντάλματα σύλληψης έχουν εκδοθεί συνολικά για 34 στελέχη της Χρυσής Αυγής.
Προηγήθηκε παραγγελία της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, αφού τεκμηριώθηκε ότι η Χρυσή Αυγή συνιστά εγκληματική οργάνωση. Την ευθύνη των ερευνών που οδηγούν σε αλλεπάλληλες συλλήψεις στελεχών της νεοναζιστικής οργάνωσης έχει αναλάβει η αντιτρομοκρατική υπηρεσία. Είναι η πρώτη φορά στη μεταπολίτευση που συλλαμβάνονται βουλευτές και αρχηγός κόμματος.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/9/13 17:57

    Οι τοπικές τους σούφρες τι λένε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/9/13 03:08

    " Εμεις Χρυση Αυγη??? μα τί λετε τωρα??? εμεις μια ζωη ψηφιζαμε Στυλιανιδη!!!! " - απο αυριο αυτο θα ακουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/9/13 22:02

      Ε κοντά βρίσκονται έτσι κι αλλοιώς

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος29/9/13 15:46

    Γιατί δεν πάτε στα γραφεία τους να τους ρωτήσετε και κάνετε σενάρια με το μυαλό σας ρε παιδιά?Κάποιοι από εσάς δηλώνετε ΚΑΙ δημοσιογράφοι...Άντε για να μάθουμε κι εμείς οι υπόλοιποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.