26.9.13

Η Αριστερή Οικολογική Συνεργασία για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής

Μετά το τέλος της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜ-Θ, όπου συζητήθηκε το θέμα της καταδίκης της Χρυσής Αυγής, ο επικεφαλής της «Αριστερής Οικολογικής Συνεργασίας» Τάκης Χαρίτου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η πολιτική δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα που συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία και τάραξε κάθε άνθρωπο καλής θέλησης, δεν μπορούσε αυτή την φορά να αφήσει αδιάφορο το Περιφερειακό Συμβούλιο, μόνο που το ναζιστικό μόρφωμα δεν γεννήθηκε χθες. Γιγαντώθηκε γιατί έτυχε της ανοχής και της συγκάλυψης των εγκληματικών πρακτικών του, των μέχρι τώρα κυβερνώντων και θράφηκε από τις βάρβαρες πολιτικές των μνημονίων που οδήγησαν σε απελπισία μεγάλα τμήματα της κοινωνίας.
Σήμερα αντί τόσο η δολοφονία του Παύλου Φύσσα όσο και η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής να οδηγήσουν σε πολιτικές που θωρακίζουν την δημοκρατία, χρησιμοποιούνται επικοινωνιακά από την κυβέρνηση ώστε να παρουσιαστεί ως εγγυήτρια της ομαλότητας και να συνεχίσει την βάρβαρη πολιτική της. Ο ενωμένος λαός είναι ο μόνος εγγυητής της δημοκρατίας και μόνον αυτός υπερασπιζόμενος την ζωή του και την αξιοπρέπεια του μπορεί να σταθεί απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές του μνημονίου και να δώσει δημοκρατική διέξοδο και λύση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.