13.9.13

Εκλογές χωρίς το ΠΑΣΟΚ ... ετοιμάζει ο Βενιζέλος

Χωρίς τα σύμβολά του και δίχως το όνομά του αναμένεται να κατέλθει, εκτός απροόπτου, το ΠΑΣΟΚ στις διπλές εκλογές (αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές) του ερχόμενου Μαΐου.

Στις ευρωεκλογές, οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ θα περιληφθούν σε ένα ψηφοδέλτιο στο οποίο θα αναγράφεται μόνο το όνομα και τα σύμβολα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Παράλληλα, στη Χαριλάου Τρικούπη αναζητείται και μία φόρμουλα για τη δημιουργία ενός ενιαίου σχήματος, το οποίο θα κατέλθει ως κεντροαριστερός πόλος διεκδίκησης δήμων και περιφερειών ανά τη χώρα.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/9/13 14:18

    Καλή ιδέα. Επιτέλους. Το έκαναν μέχρι τώρα κι άλλοι τοπικά αυτό, π.χ. οι συνδυασμοί του ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή που είχαν ονόματα όπως ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ κτλ και δεν κατέβαιναν σαν ΠΑΣΟΚ.

    Το ερώτημα είναι άλλο, μήπως κατέβει και σε εθνικές εκλογές με άλλο τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/9/13 10:14

    Opos kai name katevei kalytera name min katevei....0 she ola that parei. Folio etoimasou via tin ora this krisis easy kai OK koories sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στρουθοκαλημοι στην αυτοδιοικηση αυτο ειναι οσοι στον κοσμο λενε οτι ειναι ανεξαρτητοι και στηναν αντισκηνο στο Πασοκ για στηριξη!!!! προσωπικα πιστευω οτι τα κομματα καμμια δουλεια δεν εχουν με την αυτοδιοικηση οπου οι πολιτες πρεπει να εχουν ολες τις επιλογες αλλα αυτο που κανει ο βενιζελος δεν γινεται με ιδεολογικα κριτιρια αλλα απλα με το ζορι του 5% που εχει καταφερει να παει το Πασοκ στις μερες του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/9/13 20:28

    ΠΑΣΟΚ(ΑΡΗΣ) για να γουστάρεις.Σε αυτές τις εκλογές και με την βούλα της Ν.Δ.Ωραία δημοκρατία ΧΑΧΑΧαχαχααααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.