9.9.13

Εργαζόμενοι της ΕΛΒΟ την «έπεσαν» στην Φώφη Γεννηματά! Μήπως είναι ΣΥΡΙΖΑίοι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Την αναπληρώτρια υπουργό Εθνικής Αμύνης, Φώφη Γεννηματά, προπηλάκισαν εργαζόμενοι της αμυντικής βιομηχανίας έξω από το υπουργείο Οικονομικών, μετά το τέλος της δίωρης σύσκεψης για την τύχη των αμυντικών βιομηχανιών με τους Γιάννη Στουρνάρα και Χρήστο Σταϊκούρα. Η υπουργός κατάφερε να διαφύγει, με την άμεση επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/9/13 22:59

    Μπράβο και χαίρεστε.Είναι βύσματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που τώρα έγιναν ΣΥΡΙΖΑ. Τ ι δεν καταλαβαίνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/9/13 00:51

    Συριζαίοι...????Πολίτες-πρώην εργαζόμενοι που τους καταστρέφουν τη ζωή.Αυτοί είναι.Οι προπηλακισμοί είναι η αρχή για τους πολιτικούς.Αν συνεχιστεί ο κατήφορός τους θα έχει και πέτρες Σειρά έχουν τα τσιράκια-δημοσιογράφοι που ανήκουν στην κατηγορία των "παπαγαλοειδών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/13 07:44

      Ακριβώς αυτό είναι το κλίμα που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ (που να μην ξεχνιόμαστε: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ οπότε έχουν άδεια να κάνουν ότι γουστάρουν).

      Ακριβώς για αυτό θα την πατήσει ο ΑΛέξης αν (χλωμό αλλά υπαρκτό ενδεχόμενο) κυβερνήσει. Έχει υποσχεθεί τόσα ανέφικτα στην παλιά πασοκαρία που τώρα το παίζει όχλος στα χέρια των ξεσαλωμένων κομματικών της "αριστεράς", που ποιες πέτρες, με τα σκοινιά κρεμάλας θα τους κυνηγάνε.

      Το "πολίτες" ας το σκέφτονταν κάποιοι όταν τους διορίζανε από την πίσω πόρτα σε άχρηστες θέσεις με μισθούς 30%+ του πρώτου κόσμου για να προσποιούνται ότι εργάζονται και να απεργούν για εξτρά επιδόματα (είχαν και το παιδί στο ... πανεπιστήμιο - ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ, τόσο μόρφωση πια σε αυτόν τον τόπο;;;)

      Και όταν σιωπούσαν πονηρά για τα εγκλήματα της πράσινης, μπλε και κόκκινης πασοκαρίας που χαντάκωσαν την πόρτα. Λίγο αργά τώρα να κάνουν αναδρομική διαμαρτυρία (περί αυτού καταφανέστατα πρόκειται).

      Τέλος πάντων, μπορεί και να κάνω λάθος. Το λεφτόδεντρο του Αλέξη, η ... "αυτάρκεια" της ΧΑ (άλλο ανέκδοτο αυτό... - ναζιστικό) και η μαγκιά του Καμμένου θα μας επαναφέρουν στον χαμένο παράδεισο. ¨Οπως ακριβώς τα 7854 Ζάπεια του Σαμαράκου.

      Επίσης το "θα έχει και πέτρες - ας κάνουμε κάτι ας μην ξεχνάμε ότι το είπε το καλοκαίρι του 2008 εντός Βουλής, σε δημόσια θέα και πολύ διαδηλωτικά και ξεκάθαρα ο ΓΑΠ προς τον τότε Βούδα - για να μην λένε κάποιοι ότι ο Βούδας λέει ήταν μόνος και προσπάθησε. Αλλά ο Βούδας τότε το προσπέρασε...

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος10/9/13 16:32

    Ειναι βολεψακηδες που στην παρουσα φαση τους βολευει ο Συριζα, αν δεν τους κανει θα ξαναγινουν σε αυτο που ηταν παλιοτερα ή σε κατι αλλο, δεν υπαρχει ιδεολογια, ποτε δεν υπηρχε, υπαρχει γι αυτους τους τυπους μονο η τσεπη. Κυριε 00.51 τσιρακια- δημοσιογραφοι-παπαγαλοι υπαρχουν απο την μια πλευρα? αν το πιστευεται ξυπνηστε γιατι θα απογοητευτειται και μετα θα σας ερθει βαρυ !!!!!!!!!!! Και τι δημοκρατικα!!! ολα αυτα που γραφεται εξαλλου η αριστερη φιλοσοφια την οποια ασπαζεσται (και καλα κανετε) αυτα διδισκει. Τι διαφορα εχετε στις αποψεις με την Χρυση Αυγη ? ακταιες αποψεις και οι δυο, εχει σημασια αν θα ειναι αριστερες ή δεξιες ? το αποτελεσμα μετραει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/9/13 19:22

    Οι αληταράδες συνδικαλιστές - αυτοί που εισπράττουν επίδομα αρνιού 200 ευρώ το Πάσχα για να λειτουργεί με ελλείμματα η ΛΑΡΚΟ - ευχήθηκαν στην Φώφη Γεννηματά να πάθει καρκίνο και να ψοφήσει.

    Προφανώς αγνοούν ότι η (και για μένα πολιτικά αντιπαθής) Γεννηματά έχει νοσήσει και έχει παλέψει με την ασθένεια. Το ποιόν αυτών των καθαρμάτων και η υστερική τους μανία, είναι ένας επιπρόσθετος λόγος ώστε να απαλλαγεί η χώρα από τον πραγματικό καρκίνο. Αυτόν του παρασιτικού συνδικαλισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/9/13 23:34

    Αν ειναι αληθεια αυτα που γραφει ο 19.22 αυτοι οι τυποι ειναι δεν ειναι συνδικαλιστες θα πρεπει να ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, εξοργιζομαι με την βολεψη τους καποιοι απο αυτους πριν απο μερικα χρονια "εγλειφαν" την κυρια και καθε κυρια ή κυριο για μια θεση στον ηλιο τους, αυτην την ευχη δεν την κανεις ουτε στον χειροτερο εχθρο σου. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.