17.9.13

Χρυσή Αυγή κατά μουσουλμάνων βουλευτών της Θράκης … και Άκη Γεροντόπουλου

Επίθεση στους μουσουλμάνους βουλευτές της Θράκης, αλλά και στον υφυπουργό Εξωτερικών Άκη Γεροντόπουλου εξαπέλυσαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής, με αφορμή την επέτειο για την Ημέρα Μνήμης του ξεριζωμού των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Τούρκους.

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/9/13 23:46

    Η τακτική προβολή-διαφήμιση των χρυσαύγουλων από ένα Συριζαικό blog συνεχίζεται....Μας βάζει σε σκέψεις ειλικρινά σε σχέση με όλα τα Ροδοπίτικα ΜΜΕ που τους έχουν αποκλεισμένους από παντού! Μήπως να το δείτε λίγο το "θεματάκι"? Και τόσο άμεση ενημέρωση? Μόλις έγινε το περιστατικό στη βουλή και απευθείας ανάρτηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/9/13 00:09

    Μπραβο βλακες πειτε και αλλα ανεβαστε τους και αλλο! Νομιζουν οτι θα παρουν ψηφους με τα πρεζονια που εχουν στην Κομοτηνη και θα "σωσουν" την Θρακη! Οι μουσουλμανοι βουλευτες τους φταινε τους αχρηστους χριστιανους που εχουμε τοσα χρονια δεν τους βλεπουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/13 09:44

      Από τις πολιτικές παρωπίδες μάλλον δεν μπόρεσες να καταλάβεις ή δεν θέλεις να καταλάβεις ΓΙΑΤΙ,ΠΟΤΕ και ΠΩΣ τα πήραν στο κρανίο? Μαύρη επέτειος της Μικρασιατικής καταστροφής είναι αν δεν σου το είπαν και με την ευκαιρία της ανάδειξης ενός σπιτιού της Θεσ/νίκης σε μουσείο Κεμάλ Ατατούρκ ξαναείπαν την αλήθεια για τους συντοπίτες Μουσουλμάνους(?) βουλευτές...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/9/13 17:48

      ΑΙΝΤΕ Γ...

      Διαγραφή
  3. επι τελους και καποιοι πατριωτες...........
    χορτασαμε ανθελληνισμο στην βουλη..........

    μπραβο ρε Παππα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/9/13 21:01

    Διαφήμιση στο Γεροντόπουλο διαφήμιση στον Στυλιανίδη διαφήμιση στους Καραουσούφ και Χατζηοσμάν αλλά και διαφήμιση στη Χρυσή Αυγή βρε πιάτσα ! Μπρακ μπε μπρακ! Να ανεβαίνουν οι επισκέπτες κι ότι νάναι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.