14.9.13

Λίγο πριν την κατάρρευση … φτιάχνεις και τις δημοσκοπήσεις!

Τι κάνεις όταν όλα δείχνουν πως έρχεται το τέλος και η κατάρρευση; «Δημιουργείς» μια δημοσκόπηση, την δίνεις σε μια εταιρία που ονομάζεται Metrisi (πασίγνωστη, έτσι δεν είναι;), η οποία δίνει μισή μονάδα προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
Για να την νομιμοποιήσεις την δίνεις στην φιλκυβερνητική εφημερίδα «Παραπολιτικά», συμφερόντων Μαρινάκη, όπου έχει μετοχές και ο Μελισσανίδης, ο οποίος έχει δικηγόρο τον Φαήλο Κρανιδιώτη, σύμβουλο εξ απορρήτων του Σαμαρά! Τυχαία όλα αυτά;…

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/9/13 14:17

    Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΙΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΝΟΜΙΖΩ 18%! ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΟΒΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 12%. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΣΟΙ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΣΕ ΜΑΓΙΚΑ. ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΤΗ Η ΝΔ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΣΥΝΡΙΒΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ. ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ Ο ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΘΑΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/9/13 19:18

    Και η Rass της κυβέρνησης είναι ΣΥΡΙΖάκια;; Ακόμα να το πάρετε απόφαση;;; Λίγο προηγείστε, τρομάζει ο κόσμος και ξαναπέφτετε. Κι αν δεν τρομάξει, επειδή τρομάζουν οι στελεχάρες σας, λένε καμιά μαλακία να ξεφτιλιστεί ο ΣΥΡΙΖΑ για να ξαναπέσει.

    Εμείς θα σας τα λέμε ρε πρόβατα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/9/13 19:20

    ΑΠό δικαιολογίες πρώτοι. ΠΡοπονούνται γιατί είτε δεν θα βγουν εξουσία οποτε πρέπει να απολογηθούν στα νεάντερταλ που τους σπρώχνουν, είτε αν κερδίσουν, πρέπει να απολογηθούν για αυτά που ΔΕΝ θα κάνουν και για αυτά που θα κάνουν.

    Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, παγιδεύτηκες αλέξη!!!

    Ούτε οι παπάδες δε σε σώζουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/9/13 19:21

    Είδες να φιλάς σταυρό;;;; Πας μπροστά στις δημοσκοπήσεις!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/9/13 19:22

    Α, δηλαδή η μπάλα γυρίζει και η γη δε γυρίζει!!!

    Είστε .... πολύ ωραίος κύριε (πιάτσα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/9/13 15:56

    Τα καλα και τα ΣΥΦΕΡΟΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!! Οταν μολευει ειναι καλες οταν οχι τις φτιαχνουν !!!!!!!!!!!!!! Τι να πεις με τετοιες πολιτικες αναλυσεις δημοσκοπησεων να γελας η να κλαις που υπαρχουν "δημοσιογραφοι" - "αναλυτες" . ΣΥΜΦΕΡΟΝ ειναι η μονη εξη που χρησιμοποιεις !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.