8.9.13

Έκλεψαν 115 μεταλλικές βάσεις σιδηροδρομικών γραμμών στην Ξάνθη

Συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, σε χωριό της Ξάνθης, τρεις άνδρες ηλικίας 33, 37 και 41 ετών, κατηγορούμενοι για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων του ΟΣΕ.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τους τρεις δράστες να αφαιρούν από αποθήκη του ΟΣΕ, μεταλλικές βάσεις σιδηροδρομικών γραμμών, της οποίες τοποθετούσαν στο φορτηγό αυτοκίνητό τους. Άμεσα συνελήφθη ο 37χρονος, ενώ οι άλλοι δύο δράστες, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, τράπηκαν αρχικά σε φυγή, πλην όμως λίγα λεπτά αργότερα εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν 
Οι τρεις δράστες είχαν αφαιρέσει συνολικά 115 μεταλλικές βάσεις σιδηροδρομικών γραμμών, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του ΟΣΕ. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γενισέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.