24.9.13

Στην Εισαγγελέα Καβάλας τρεις συλληφθέντες για «φρουτάκια»

Συνελήφθησαν σε χωριό της Καβάλας από αστυνομικούς, ένας 45χρονος, και δύο αλλοδαποί, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας και μια 44χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενοι για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.
Σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα (ιντερνετ-καφέ), συνέλαβαν τον 45χρονο προσωρινά υπεύθυνο και την 44χρονη υπάλληλο, διότι είχαν εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με απαγορευμένο τυχερό παίγνιο (ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ), επιτρέποντας στον 23χρονο, τη διενέργεια του παραπάνω παιγνίου σε έναν από αυτούς. Σημειώνεται ότι ο 57χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.
Οι τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, η μία ηλεκτρονική συσκευή και το χρηματικό ποσό των 740 ευρώ, κατασχέθηκαν, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.