24.9.13

Επιτυχία του Θράκα Ιππέα στον 2ο Διεθνή Αγώνα Ποδηλασίας Θεσσαλονίκης – Σιάτιστας

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Π.Σ.Κ. «ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ» στον 2ο διεθνή ποδηλατικό αγώνα στην Θεσσαλονίκη μετά από την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κατηγορία 40+ στην open κατηγορία από τον αθλητή Αθανάσιο Σκαπαριώτη.
Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του Ελληνικού οργανισμού Τουρισμού και της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης.
Η κατάκτηση αυτής της θέσης αποτελεί για τον ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ σημαντική επιτυχία, διότι ο συναγωνισμός ήταν έντονος  λόγω του ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου αθλητών  ομάδων και σωματείων που συμμετείχαν στον αγώνα τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.
Η διαδρομή Θεσσαλονίκη – Άγιος Αθανάσιος – Αλεξάνδρεια – Βέροια – Καστανιά – Κοιλάδα – Δρέπανο – Κοίλα – Ξηρολίμνη – Σιάτιστα, ήταν ιδιαίτερα απαιτητική μίας και το μήκος της είναι 175 χλμ και με υψομετρικά που ξεπερνούν τα 2000 μέτρα. Η εμπειρία αθλητών αυτού του επιπέδου καθώς επίσης και των προπονητών με εμπειρία τόσο σε πανελλαδικούς όσο και διεθνής αγώνες αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο για την σωστή οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών του «ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ» που στο προσεχές διάστημα θα είναι μια πραγματικότητα για την πόλη της Κομοτηνής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.