25.9.13

Τουριστικό συνέδριο στην Κομοτηνή

Η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία «Καραθεοδωρή», του Δήμου Κομοτηνής σε συνεργασία με το Δήμο Κομοτηνής, πραγματοποιεί Συνέδριο με θέμα: «Αειφόρος Ποιοτική Ανάπτυξη του Κοινού Τουριστικού Προϊόντος της Διασυνοριακής Περιοχής - το παράδειγμα του Δήμου Κομοτηνής».
Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 10:00 πμ, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Καινοτόμο και Περιβαλλοντικά Φιλικό Δίκτυο για την Ανάπτυξη και Προώθηση της Επιχειρηματικότητας» / Green Spots, του προγράμματος «Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα-Βουλγαρία 2007-2013».
Το συνέδριο απευθύνεται σε κοινό, τοπικούς φορείς, επαγγελματικούς συνδέσμους και συλλόγους που εμπλέκονται στον τουριστικό τομέα και την τουριστική προβολή και προώθηση της περιοχής. Στόχος του, είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού της περιοχής της Ροδόπης σε θέματα που αφορούν στον Αειφόρο Τουρισμό και το κοινό Τουριστικό Προϊόν της περιοχής. Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί Συνάντηση Εργασίας παρουσία του Δημάρχου, της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού, των εταίρων του προγράμματος Green Spots, και φορέων του τουρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.