2.9.13

Πανηγύρισε την πρώτη του νίκη ο Πανθρακικός

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας πέτυχε ο Πανθρακικός, που επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στην Κομοτηνή.  Καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έφτασε δίκαια στη νίκη.
Το σκορ άνοιξε στο 13’ μετά από συνδυασμό Μπαϊκαρά, Παπαγεωργίου, Τζάνη και «εκτελεστή» τον τελευταίο. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν την πρώτη τους «επίσκεψη» στην περιοχή του Κουτσόπουλο, με τον βετεράνο Γιώργο Θεοδωρίδη στο 32’. Ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα πάνε ισόπαλες στα αποδυτήρια, ο Βραζιλιάνος Ίγκορ με κεφαλιά έγραψε το 2-1.
Ίσως στη χειρότερη εμφάνισή του από τότε που ανέλαβε ο Μάκης Χάβος, ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να απειλήσει τους γηπεδούχους και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο στην Κομοτηνή.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Κουτσόπουλος (45΄λ.τρ. Σερεμέτ), Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ρομέου, Ζος, Κάσες (84΄ Ζεκίνια), Τζάνης (66΄ Χρήστου), Ιγκορ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Μελισσάς, Κούσας, Μπακάκης, Μπελόν (77΄ Μύγας), Ζούνιορ (67΄ Καλογέρης), Ιωάννου (57΄ Σφακιανάκης), Θεοδωρίδης, Καμαρά, Μπόγιοβιτς

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.