8.9.13

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Δεν θα υπάρξουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές υποψήφιοι χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες

Σε νέα μονοπάτια οδηγεί την Τοπική Αυτοδιοίκηση η κυβέρνηση με την προτεινόμενη αλλαγή του εκλογικού συστήματος στις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/9/13 08:54

    Ευνοημένοι των προωθούμενων από την κυβέρνηση αλλαγών στον τρόπο ανάδειξης δημάρχων θα είναι όσοι υποψήφιοι θεωρούνται «αναγνωρίσιμοι» και μόνο, σύμφωνα με παλιά στελέχη της Αυτοδιοίκησης. Η άποψη αυτή βολεύει το σενάριο της αποπολιτικοποίησης της διαδικασίας των εκλογών. Ουσιαστικά υποβαθμίζεται η ψηφοφορία, καθώς τα κριτήρια θα είναι δυσδιάκριτα: εμμέσως ή αμέσως, οποιαδήποτε άρθρωση ουσιαστικού πολιτικού λόγου περνά σε δεύτερη μοίρα και το προβάδισμα, έναντι των αντιπάλων της., θα αποκτούν όσοι έχουν την δυνατότητα να επενδύσουν στην αυτοπροβολή τους ή όσοι τους παίζουν τα Μέσα.
    Φανταστείτε περιπτώσεις σαν τον Άδωνι. Είτε πολύ χειρότερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/9/13 09:35

    Ούτε το Τίμιο Ξύλο τους σώζει ούτε το μαγιόξυλο στις επόμενες εκλογές όσο ψηλά κι’ αν σηκώνουν τα χέρια ζητώντας τη βοήθειά Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/9/13 00:00

      Πετρίδης Γιαννακίδης σήκωναν την εικόνα και όλος ο θίασος μαζί.
      Ψηφίστε τους

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/9/13 16:26

    Δεν θέλουμε τους φυτεμένους της συμφωνίας Βενιζέλου-Σαμαρά τους κοινούς υποψηφίους αυτοδιοικητικούς των δυο ντερμπεντέρηδων αρχηγών;
    Δεν ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.