18.9.13

Πολεμώντας την βία … απ’ όπου κι αν προέρχεται!


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/9/13 18:24

    ΜΙΑ ΦΟΡΑ ρε, ΜΙΑ ΦΟΡΑ να βρεθούν όλοι οι αρχηγοί των κομμάτων, ΟΛΩΝ ρε!

    Και να δηλώσουν ΜΑΖΙ, ΜΑΖΙ ότι ΔΕΝ δέχονται βία, ούτε την επικροτούν.

    Μια Φορά?

    Αλλά τι λέω?

    ΚΚΕ: πιστέυει στην "επανάσταση"

    ΣΥΡΙΖΑ: λυντσαρίσματα, δικαστήρια, κρεμάλες, ταραχές είναι ευπροδεκτές..

    ΑΝΕΛ: τα ίδια με τον ΣΥΡΙΖΑ, ορέγονται τις ψήφους της ΧΑ για να συγκυβερνήσουν γιατί το ακροατήριο της ΧΑ τους ξεπέρασε σε "οργή" και τους κόβει πολύτιμους ψήφους για να κάνουν "αντιμνημονιακή κυβέρνηση"

    ΠΑΣΚ & ΝΔ: βλέπουν τις συνέπειες του πελατειακού κράτους που με την αριστερά είχαν φτιάξει επί 10ετίες, ανήμποροι να κρατήσουν το κέντρο ισορροπίας του συστήματος σε κανονικό ρυθμό

    ΔΗΜΑΡ: έχει ημερομηνία λήξης

    ΧΑ: ουδέν σχόλιο... Πιστεύουν στην βία και στον τσαμπουκά, τρόμος πραγματικός

    Αυτοί να συμφωνήσουν έστω και για ένα πράγμα? Δύσκολο. Καηένοι ακόλουθοί τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/9/13 11:09

    Ε επαναστάτες του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών Χρυσαγουλικών δυνάμεων

    Όταν μετά από συνεχείς "εξεγέρσεις", "ανατροπές", "ανυπακοές", καμώματα σχολιαρόπαιδων και λοιπές ανοησίες παρατεταμένης εφηβείας, και συστηματικής εξουθένωσης του υγιούς κομματιού της Ελλ. κοινωνίας ο Τσίπρας θα ολοκληρώσει τον τρέχοντα κύκλο μαθημάτων Αγγλικής Γλώσσας και θα επισκεφθεί σαν "θεσμικός" ηγέτης πλέον (μακρυά από εμάς) της "αριστερής" διακυβέρνησης το μισητό "σακάτη" για να "διαπραγματευτεί", τότε θα αντιμετωπίσει τη στιγμή της απόλυτης αλήθειας.

    Θα ακούσει τη μυστική ατάκα, το άρρητο ρήμα που άκουσαν ΚΑΙ ο Γιωργάκης, ΚΑΙ ο Βενιζέλος, ΚΑΙ ο Αντωνάκης, βάλανε την ουρά κάτω από τα σκέλια και έκαναν τις περίφημες κωλοτούμπες χωρις να μπορούν να πουν λέξη στο απέραντο Νηπιαγωγείο η Ελλάδα:

    "BEGGARS CAN'T BE CHOOSY"

    ...αλλά τότε θα είναι αργά. Για όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.