16.9.13

Με ελαιοπαραγωγούς της Θάσου συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Σταύρος Βαβίας

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Θάσου Κώστα Χατζηεμμανουήλ, τον περιφερειακό σύμβουλο Νίκο Πατήρα και του προέδρους των ελαιοπαραγωγικών συνεταιρισμών του νησιού, είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Περιβάλλοντος Σταύρος Βαβίας, την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.
Αντικείμενο της συνάντησης, ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγοί και  ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά στο θέμα της δακοκτονίας. Επίσης συζητήθηκε και η προετοιμασία για τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 (ΕΣΠΑ), με στόχο την καλύτερη ανάδειξη των ποιοτικών πλεονεκτημάτων του ελαιόλαδου Θάσου, σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές μελέτες και πως αυτό μπορεί να μετεξελιχθεί σε προστιθέμενη αξία για το προϊόν.
Να σημειωθεί πως ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Βαβίας θα πραγματοποιήσει παρόμοιες συναντήσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, ώστε να έχει πρωτογενή ενημέρωση για τα προβλήματα των παραγωγών, καθώς και του αγροτικού κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.