30.9.13

Τεράστιες αναπτυξιακές επενδύσεις για την ενίσχυση του Πρωτογενούς τομέα στην ΑΜ-Θ

Ενημερωτική περιοδεία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης πραγματοποίησε την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιος Τσαυτάρης.
Τον Υπουργό συνόδευαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μόσχος Κορασίδης, ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Άρης Γιαννακίδης και στελέχη του Υπουργείου αλλά και της Περιφέρειας όπως και της Αυτοδιοίκησης που εμπλέκονται στην υλοποίηση του μεγαλύτερου ολοκληρωμένου προγράμματος ανάπτυξης και αξιοποίησης του αγροτικού χώρου των τελευταίων ετών. Διαβάστε το ρεπορτάζ, στο inpost.gr!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/9/13 16:20

    Μόνο ένα πολιτικό μόρφωμα συνεργασίας σαν αυτό Σαμαρά-Βενιζέλου θα μπορούσε να προτείνει και υποστηριξει τις υποψηφιότητες μορφώματα του σαν τουΓιαννακίδη και του Πετρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/10/13 02:31

    Ο Χατζηοσμάνης τοκανε πάλι το θάμα του. Δεν τον κάλεσαν στην επίσκεψη του πασόκου Υπουργού Τσαυτάρη και το έμαθε τυχαία. Τί σκούξιμο έκανε ένας Αλλάχ το ξέρει. Έσκασε, πλάνταξε τα έβαλε με τον Παυλούκο και τον πήγαν λίγο στο τραπέζι να βγει φωτογραφία για να μην τον δουλεύουν στο Κιρ -Μαλέ.
    Ακόμη σκάει να είναι ο Πεταλωτής που είναι φίλος του και να μην καλεστεί αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/10/13 10:38

    Τι σημασία έχει αν κλήθηκαν ή δεν κλήθηκαν στο φαγοπότι οι θεσμικοί και οι πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ. Σημασία έχει ότι τόασα χρόνια που ασκούσαν εξουσία η απόδοσή τους στον πρωταγενή τομέα είναι μηδενική. Απο τον πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ Πεταλωτή τον ισόβιο βουλευτή κ. Χατζηοσμάν τους ισόβιους θεσμικούς της Τ.Α απο τον Γιαννακίδη μέχρι τον Παυλάκο στο παιχνίδι είναι και ο ιθύνων νους της οπισθοδρόμησης πρωην αντινομάρχης ανάπτυξης Κατσιμίγας να μας δείξουν ένα μόνο ένα έργο που έγινε στον πρωτογενή τομέα. Δεν έχουν ντροπή και κυκλοφορούν δημόσι και συνεχίζουν τα ψύμματα, τελευταία με την ανάπτυξη του τουρισμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/10/13 22:51

    Δεν θέλουμε τους φυτεμένους της συμφωνίας Βενιζέλου-Σαμαρά τους κοινούς υποψηφίους αυτοδιοικητικούς των δυο ντερμπεντέρηδων αρχηγών;
    Δεν ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/10/13 12:36

    Πρώτα όμως δεν θα ψηφίσουμε αυτούς αφού είναι πιο μπροστά οι δημοτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.