3.9.13

Τέσσερις συλλήψεις στην Αλεξανδρούπολη για κατοχή ηρωίνης

Συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη από αστυνομικούς, τέσσερις άνδρες, ηλικίας 29, 25, 48 και 46 ετών, κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 48χρονος, με τη βοήθεια του 29χρονου, διακινεί ναρκωτικές ουσίες, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση.
Στα πλαίσια της επιχείρησης, συνέλαβαν αρχικά τους δύο δράστες, ηλικίας 29 και 25 ετών, διότι εντόπισαν τον 29χρονο να διαθέτει στον 25χρονο, ποσότητα ηρωίνης, την οποία προμηθεύτηκε λίγη ώρα νωρίτερα από τον 48χρονο, έναντι χρηματικού ποσού.
Στην κατοχή των δύο δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ηρωίνη, βάρους 0,9 γραμμαρίων, μία συσκευασία με υπολείμματα ηρωίνης, μία σύριγγα με υπολείμματα διαλύματος ηρωίνης, ένα κουτάκι αλουμινίου με υπολείμματα ηρωίνης. Ποσότητα ηρωίνης βρέθηκε, έπειτα από έρευνα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και στα σπίτια του 29χρονου και του 46χρονου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.