14.9.13

Συνάντηση Στυλιανίδη με Αθανασίου για θέματα του Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής

Συνάντηση με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου, είχε ο βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης, με θέμα την επίλυση προβλημάτων αρμοδιότητας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, που απασχολούν τη Ροδόπη.
Συγκεκριμένα, μετά από ενημέρωση που προηγήθηκε από τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης και τους Προέδρους Εφετών Θράκης και Πρωτοδικών Ροδόπης, ο κ. Στυλιανίδης έθεσε στον Υπουργό, κ. Αθανασίου, τα εξής θέματα:
  • αναστύλωση και αξιοποίηση του Πρώην Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής
  • θέρμανση και συντήρηση του νέου Δικαστικού Μεγάρου Κομοτηνής
  • το σημαντικό ζήτημα υποστελέχωσης των υπηρεσιών των Δικαστηρίων, που έχει ως συνέπεια την καθυστέρηση στην απονομή δικαιοσύνης
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, ανταποκρινόμενος στα αιτήματα του Ευριπίδη Στυλιανίδη, ανέθεσε στις αρμόδιες υπηρεσίες να παρακολουθήσουν τα θέματα και συμφωνήθηκε σύντομα να επαναληφθεί η συνάντηση, παρουσία και του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, Γιώργου Κυμπαρίδη, προκειμένου να προωθηθούν άμεσα λύσεις.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/9/13 20:43

    Στυλιανίδη μην αντιγράφεις τον Χατζηοσμάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/9/13 19:23

    Άλλη μια περίπτωση που θα υποχρεωθεί ο ΣΤυλιανίδης να ευχαριστήσει δημόσια την δουλειά Πεταλωτή...

    Στον κάθετο άξονα το ξέχασε αλλά συγχωρείται γιατί δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/9/13 21:05

      Γιατί ο Αρούλης σου το θυμήθηκε ? Τους δικούς σου δες πρώτα.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/9/13 02:15

    Ειλικρινά προτιμώ τον Στυλιανίδη υπουργό. Ως βουλευτής είναι πραγματικά ακόμα χειρότερος μιας και αναγκάζεται να δείξει κάπως ότι ενδιαφέρεται για τη Ροδόπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.