20.9.13

Διακόπηκε η δίκη των συλληφθέντων της αντιφασιστικής πορείας στην Κομοτηνή

Διακόπηκε για την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013, η δίκη στο αυτόφωρο Δικαστήριο Κομοτηνής, των δύο συλληφθέντων που συμμετείχαν στο πρόσφατο αντιφασιστικό συλλαλητήριο.
Διαβάστε το ρεπορτάζ στο inpost.gr!

18 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/9/13 18:00

    Πω πω κάτι "ήρωες"...

    Αναρωτιέμαι γιατί στην περίπτωση της εγκύου κοπέλας στην Μαρφίν δεν υπήρχαν πορείες από όλους όσους υποτίθεται εκπροσωπούν τους εργαζόμενους (εμένα σίγουρα όχι). Δύο μέτρα και δύο σταθμά αυτοί οι "αντί-φα" , που τότε ήταν τόσο "αντι φα" που εργασία τις ώρες που εκείνοι δεν εγκρίνουν σήμαινε θανατική ποινή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/9/13 18:07

    Κι επειδή προσέχουμε τις λεπτομέρειες, δεν θυμάμαι καμία Χρυσή Αυγή να τόλμησε να διοργανώσει ανοιχτή εκδήλωση πριν το 2012. Οι κομμουνιστές ήταν εκείνοι που διοργάνωναν όλα τα σπασίματα και τα καψίματα, ενώ τα παιδάκια με τα μαύρα στις συγκεντρώσεις αυτές συμμετείχαν ελεύθερα, αλιεύοντας "αγαναχτισμένους" που περίσσευαν.
    Τους έδιωξε κανείς εγκαίρως; Όχι βέβαια. Γιατί δεν τους έδιωξε; Γιατί γεμίζανε πλατείες και καλντερίμια, και ο αγώνας της "αγανάχτησης" δικαιωνόταν.

    ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΥΟ Ν' ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΨΑΡΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ (3 ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ) ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΧΤΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/9/13 21:20

    Θα συμμετείχαν άραγε βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα συλλαλητήριο ενάντια στη βία και τους νεκρούς από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά και τον αντιεξουσιαστικό χώρο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/13 00:25

      Μπορεις σε παρακαλω να μου αναφερεις εναν δολοφονο που να ανηκει σε κομμα της εξωκοινοβουλευτικης αριστερας; σοβαρα στο ρωταω, γιατι δεν θα ηθελα ποτε να ψηφισω ενα κομμα που μελος του εχει καταδικαστει για φονο! γι αυτο το λογο αλλωστε δεν ψηφιζω Νεα Δημοκρατια.

      Ευχαριστω!


      ΥΓ. θα σε παρακαλουσα η απαντηση σου να ειναι συγκεκριμενη, στο στυλ "Ονομα δολοφονου - κομμα που ανηκει - ονομα θυματος - χρονολογια"
      (Παραδειγμα: Γιαννης Καλαμποκας, ΝΔ, Νικος Τεμπονερας, 1991)

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/9/13 19:05

      Αλέξης Τσίπρας, ΣΥΡΙΖΑ ("αριστερός"), Ελλάδα, 2010 - 2013

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/9/13 19:08

      έτοιμος είμαι να σου πω όνομα δολοφόνου αλλά δεν ξέρω αν είμαι εντός των προδιαγραφών του (μονομερούς) σου κουίζ

      π.χ. στη στήλη "κόμμα" παίζουν τα τωρινά ή τα πρώην αλλά πρόσφατα;;;; Γιατί ο δολοφόνος "της ΧΑ" ας πούμε ήταν ΚΚΕ. Απλά στη συνάντηση των δύο άκρων, κάπου μπερδεύτηκε και "σκάλωσε" στη ΧΑ.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος22/9/13 19:10

      Κουφοντίνας, μαρξιστική αντιεξουσιαστική αριστερή 17Ν, Παύλος Μπακογιάννης, 1989

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος22/9/13 19:11

      Δε μου λε ρε φιλάρα, εκτός από δολοφονίες μετράνε και οι απόπειρες;;;;; Γιατί αν μετράνε και οι απόπειρες, πάρε και γραφε, ή μάλλον όχι, δες καμιά φωτογραφία αγανακτισμένων. Και μην ξαναψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος22/9/13 21:49

      Άσε τις μαλακίες στημένο και πληρωμένο τρολ του συριζα. Αυτά τα "δεν ψηφίζω κόμμα με μέλος του δολοφόνο και πες μου ένα" να τα πεις σε κανένα 18-19χρονο

      Η ερώτηση είναι σαφής:

      Θα συμμετείχαν άραγε βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα συλλαλητήριο ενάντια στη βία και τους νεκρούς από την εξωκοινοβουλευτική αριστερά και τον αντιεξουσιαστικό χώρο???

      Η απάντηση για το ποιον σκότωσαν η εξωκοινοβουλευτική αριστερά και ο αντιεξουσιαστικός χώρος είναι απλή:

      1. 17Ν και τα θύματά της
      2. Μαρφίν

      Και άσε τους φόνους: θα συμμετείχαν απλά σε ένα συλλαλητήριο εναντίον της κυριολεκτικής βίας;;;; Και όχι γενικά και μεταφορικά "της βίας του μνημονίου". Αν το μνημόνιο είναι βία και αν αυτό τέλος πάντων είναι η αιτία της βίας εναντίον πολιτών είναι συζητήσιμο και υποκειμενικό και για αυτό υπάρχει η πολτιική ζωή και ο διάλογος. Η κυριολεκτική βία είναι αντικειμενική. Θα συμμετείχαν σε συλλαλητήριο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της κυριολεκτικής βίας και μόνο;;;;

      Γιατί το Φυσσα δεν του αφαίρεσε τη ζωή η ... μεταφορική βία του μνημονίου ηλίθιε αλλά η κυριολεκτική βία.

      Παπάρες ψωροαριστεροί της δεκάρας.

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος22/9/13 21:52

      Τι λε ρε 00:25;;;; Πολύ διευρυμένα κριτήρια για το πώς ψηφίζεις ή δεν ψηφίζεις έχεις. Ε λοιπόν αφού βάζεις πήχη για να ψηφίσεις κάτι, και εγώ δεν ψηφίζω κανένα αριστερό κόμμα που έχει διακηρυγμένο στόχο την ανατροπή του αστικού καθεστώτος. Επαναστάτες τύπου λένινοσταλινομαο δεν ψηφίζω, ο Ιησούς Χριστός να ηγείται.

      Σιγά μη βάλεις εσύ κριτήρια για εντυπώσεις και εμείς οι σοβαροί να μείνουμε να θαυμάζουμε το ... πολιτικό σου αισθητήριο!!!

      Βρε πήγαινε να κοιταχτείς. Σοβαρά. Μικροαλλαγή στη δόση μπορεί να κάνει θαύματα!!!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος23/9/13 21:20

      Καλα ρε, τοσο πολυ σας τσουζει που το μονο κομμα στην Ελλαδα που εχει εναν δολοφονο στις ταξεις του ειναι η Νεα Δημοκρατια;
      (και η Χρυση Αυγη φυσικα, αν και θα διαφωνησει ο 19.08!)

      Πως να το κανουμε, αληθεια ειναι - στην τελικη να μην την ψηφιζατε!


      ΥΓ. γραφει ο 19.08 καμαρωτος καμαρωτος: "ο δολοφόνος "της ΧΑ" ας πούμε ήταν ΚΚΕ" - πού το ξερει; το ειπε ενας χρυσαυγιτης στον Ευαγγελατο για να βγαλει λαδι τη συμμορια του... εννοειεται πως πρεπει να τον πιστεψουμε ε; τον μελλοντικο μας συνεταιρο δεν θα πιστεψουμε;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος21/9/13 19:37

    Πάντως μέ τέτοια ατμόσφαιρα μαθαίνω πώς οι επενδυτές έχουν στριμωχθεί στά σύνορα γιά τό ποιός θά πρωτομπεί στήν Χώρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/9/13 19:42

    Ο Λαφαζάνης ο φιλόσοφος λέει πως χωρίς μνημόνιο δεν θα υπήρχε ΧΑ.Δεν μας είπε όμως χωρίς μνημόνιο που στο καλό θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος22/9/13 00:27

      Μαλακιες λεει ο Λαφαζανης ο φιλοσοφος: η ΧΑ υπηρχε εδω και 25 χρονια - πιο παλια υπηρχαν οι Ρέιντζερς, ακομα πιο παλια η ΕΚΟΦ κτλ κτλ

      Ετσι να του πεις!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος22/9/13 05:14

      Να φιλάνε τον κώλο του μνημονίου. Χρυσή Αυγή θα είχε 0,2% και ΣΥΡΙΖΑ θα πάλευε για το 3% αν δεν υπήρχε μνημόνιο.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος23/9/13 21:21

      Μην το λες. Χωρις μνημονιο ο Καρατζαφερης ειχε 7% - τα ιδια ακριβως με τη Χρυση Αυγη ελεγε...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος22/9/13 23:38

    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/9/13 17:14

      Σηκώνονται για να πετάξουν καμιά μολότωφ και μετά ξανακοιμούνται

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.