2.9.13

Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Ροδόπης για την 3η Σεπτέμβρη

Συμπληρώνονται φέτος 39 χρόνια από την ιστορική ημερομηνία της 3ης του Σεπτέμβρη του 1974, όταν ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, διακήρυξε  τις αρχές της ίδρυσης  του ΠAΣOΚ, εκφράζοντας, έτσι, την αδήριτη ανάγκη και επιθυμία του Ελληνικού λαού για Ελευθερία, Δημοκρατία και Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Με την αυθόρμητη λαϊκή συμμετοχή το ΠΑΣΟΚ πλαισιώθηκε μαζικά και εξελίχθηκε σε έναν από τους μεγάλους δημοκρατικούς σχηματισμούς της χώρας. Ένας σχηματισμός, που με τις διαχρονικές αξίες του και τη συνεπή και συνεχή δουλειά του, συσπείρωσε  τα  χρόνια που ακολούθησαν τα πιο πλατιά  λαϊκά στρώματα.
39 χρόνια μετά η επέτειος αυτή έχει βαρύνουσα σημασία. Στην κρίσιμη ιστορική περίοδο που διανύουμε αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη και σημαντικό οδηγό για τις μεγάλες μάχες που ο Ελληνικός Λαός  καλείται  να δώσει και  να κερδίσει.
Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα κερδίσουμε το στοίχημα για τη διέξοδο της χώρας από την κρίση και για την επανάκτηση της χαμένης Εθνικής Αυτοπεποίθησης.

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΠΗΣ

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/9/13 13:06

    Δεν θέλουμε τα μνημονιακά χρυσωρυχεία;
    Δεν ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/9/13 14:36

      Καθένας με το κόλλημα και τις ψευδαισθήσεις του. Και στην κορφή κανέλα.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος2/9/13 19:18

    ΝΔ: ETOS 2050 MNHMONIO ΝOYMERO 50. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΤΣΙΠΡΑΣ :: ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΗ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ.
    ΔΗΜΑΡ.: ΤΑΙΝΙΑ ΣΕ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗ
    ΠΑΣΟΚ : Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΛΥΜΠΩΝΤΑΣ
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΕΓΙΝΕ ΧΑΛΚΙΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: ΕΞΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ : ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΟΤΕ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΩΣ ΚΟΜΑ
    ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ : ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΑ.

    ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΠΙΣΩ; ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΣΕΙΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΙΜΗΤΗ ΔΙΑΜΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΑΦΟΥ ΘΑ ΧΡΕΩΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΗ ΕΙΣΟΔΟ Ή ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΤ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΙΣΩΣ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΤΟ 98% ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΑΘΕΟ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΠΛΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ ΟΛΟΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΝΩ ΛΘΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΠΕΙΤΕ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ 9 ΣΤΟΥΣ 10 ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΑ ΑΚΟΩ ΒΕΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ 5000 ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/9/13 19:43

      Ρε 19:18, είσαι κλινική περίπτωση, αυτό είναι ολοφάνερο αλλά ξέρεις κάτι;;; Πιο καλά σε εξομολόγο ή σε ψυχίατρο. ΆΣε τα δημοσια ψευτομανιφέστα της ανορθολογικής κλάψας. Σίγουρα το ΠΑΣΟΚ είχε ΚΑΙ ανθρώπους των σπηλαίων στη μεγάλη του αγκαλιά, αλλά δε ζητήσαμε απόδειξη.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.