26.9.13

Επειδή η Κομοτηνή δεν κοιμάται ποτέ … Σπιτικά Μαγειρέματα όλο το 24ωρο!

Ύστερα από δική σας παρότρυνση τα «Σπιτικά Μαγειρέματα» θα λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ήμερες την εβδομάδα. Θα μπορείτε και μετά τις 12 το βράδυ να έχετε κοντά σας τα αγαπημένα σας μενού και φαγητά από τα Σπιτικά Μαγειρέματα.
Και επειδή η Κομοτηνή είναι μία πόλη, η οποία δεν κοιμάται ποτέ, για τους ξενύχτηδες θα υπάρχουν τα ανάλογα μαγειρευτά και σούπες κάθε είδους!!! Κοτόσουπα, Βραστό, Πατσά, Μαγειρίτσα, Τας Κεμπάπ, Σνίτσελ, Φιλέτο Κοτόπουλο, Μουσακάς, Παστίτσιο, Μακαρονάδες (Καρμπονάρα/Μπολονέζ/Ναπολιτάνα), Κλαμπ και όλα τα φαγητά της ώρας … σας περιμένουν μετά την νυχτερινή σας έξοδο!
Αξίζει να σημειωθεί πως τις καταπληκτικές γεύσεις από τα «Σπιτικά Μαγειρέματα», έχετε την δυνατότητα να τις γευτείτε και μ’ ένα τηλεφώνημα όλο το 24ωρο!!! Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας, ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα, στα τηλέφωνο 25310-31200, 6989-954185 (Whats Up) και 6971-566050 (Viber). Επίσης για τους χρήστες του διαδικτύου, μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας και μέσω του E-Shop (κλικ εδώ).
Επίσης, τα «Σπιτικά Μαγειρέματα» κάνουνε μια νέα αρχή, σε έναν χώρο χωρητικότητας 80 ατόμων, που έρχεται να προστεθεί στο ήδη υπάρχων κατάστημα για την καλύτερη εξυπηρέτηση και άνεση σας. Μέσα από τις 50αρες οθόνες και τα πακέτα NOVA και OteTV, μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε είδους αθλητικό γεγονός και οποιαδήποτε σημαντική εκδήλωση και όλα αυτά πάντα παρέα με τα καλύτερα μενού, ασυναγώνιστες προσφορές και μοναδικές γεύσεις από τα Σπιτικά Μαγειρέματα.

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Champions League vs Σπιτικά Μαγειρέματα
  • Πίτσα Special + Μπύρα ΒΕΡΓΙΝΑ 5€
Double Μαγειρέματα.
  • ΠΛΗΡΕΣ μεσημεριανό γεύμα και ένα βραδινό μονό με 8.50€!!! Πληρώνεις 1 φορά , τρως 2 γεύματα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.