26.9.13

Κατασχέθηκαν 127 λαθραίες φιάλες αλκοολούχων ποτών στο Ορμένιο

Συνελήφθη στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου από αστυνομικούς, ένας 59χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Βουλγαρίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών.  
Συγκεκριμένα, ο δράστης προσήλθε με το αυτοκίνητό του, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Ορμενίου προκειμένου να πραγματοποιήσει είσοδο στη χώρα. Εκεί κατά τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν στο εσωτερικό του οχήματος, εκατόν είκοσι επτά φιάλες και πέντε πλαστικά δοχεία αλκοολούχων ποτών, για τα οποία ο δράστης δεν κατείχε τα απαραίτητα παραστατικά και δεν είχε καταβάλει στο δημόσιο τους ανάλογους δασμούς και φόρους.
Η παραπάνω ποσότητα λαθραίων ποτών και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.