8.9.13

Τσίπρας: «Και 160 βουλευτές να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ζητήσει συνεργασίες» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Ακόμα και 160 βουλευτές να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ των εκλογών, και πάλι θα επιδιώξουμε συνεργασία. Εμείς θα απευθυνθούμε στα κόμματα της Αριστεράς. Βάση για συνεργασία, θα είναι η ακύρωση του μνημονίου», τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από το υπό κατάληψη του στούντιο της ΕΡΤ3 στην Θεσσαλονίκη.
Συνεχίζοντας ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως «εάν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με τους οποίους έχουμε βασικές διαφορές, θέλουν να στηρίξουν μια κυβέρνηση που θέλει την ακύρωση του μνημονίου, εμείς δεν θα τους πούμε όχι».  
Επανέλαβε επίσης ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αποκαταστήσει τη συνταγματική νομιμότητα στη χώρα καθώς και όσους επλήγησαν από το μνημόνιο. Για το κλείσιμο της ΕΡΤ και τον αγώνα των εργαζομένων της είπε ότι παραμένοντας στις θέσεις τους προστατεύουν την περιουσία του ελληνικού λαού.
Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε στο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για έξοδο της χώρας από την κρίση που βασίζεται σε τρεις κυρίως άξονες: αναδιάρθρωση του χρέους, ενέσεις ανάπτυξης και τόνωση της κοινωνικής συνοχής. Ξεκαθάρισε μάλιστα πως δεν θα διστάσει να προβεί σε στάση πληρωμών. Χαρακτηριστικά είπε: «Εμείς θέλουμε να γίνει σε συναινετικό πλαίσιο, αλλά αν δεν δεχτούν θα προχωρήσουμε».

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/9/13 23:28

    Μιλάει αυτός που θά έριχνε την Κυβέρνηση με τη .... λαοθάλασσα των διαδηλωτών στη Θεσ/νίκη. Όλο μέσα πέφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/9/13 08:12

    32.000 άγαμες θυγατέρες, 80.000 μαϊμού συντάξεις και επιδόματα, 700.000 συνταξιούχοι κάτω των 60. Που πας ρε Καραμήτρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/9/13 08:13

    Καλά οι άνθρωποι δεν έχουν το Θεό τους. Έχουν καταπιεί αμάσητα όλα τα κατακάθια του ΑνδρεοΠαπανδρεϊκού ΠΑΣΟΚ που και αυτά ευθύνονται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό για το που έφτασε η χώρα, και τους ενοχλεί ο Βαρουφάκης διότι ήτανε λέει σύμβουλος του ΓΑΠ!!!

    Όχι ότι ο Βαρουφάκης δεν φαίνεται πόσο ακραίος οπορτουνιστής κωλοτούμπας είναι με αυτές τις κινήσεις, αλλά είναι και οι ΣΥΡΙΖΑίοι... πρωταθλητές της υποκρισίας.

    http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/623663/Efag-«porta»-o-Baroyfakis-apo-ton-SYRIZA.aspx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού το λέει η εφημερίδα "Παραπολιτικά" του Μαρινάκη που στηρίζεται από κυβερνητικά κονδύλια, καθώς και αυτά του Μελισσανίδη (Κρανιδιώτης) ... είναι σίγουρα αλήθεια!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/9/13 10:40

      Καλά ρε πιάτσα, ούτε ο Χαρίτος να ήσουν. ΆΣε κανέναν συριζαίο να απαντήσει. Δεν είσαι παράρτημα της Αυγής.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος9/9/13 08:30

    Αυτό που με στεναχωρεί περισσότερο σ αυτό το κωλόπαιδο τον Τσίπρα, είναι ότι θα με αναγκάσει να ψηφίσω Σαμαρά. Καμία επιλογή ενδιαμέσως. Ή αυτοί ή εμείς λέει. Και διχάζει το λαό. Το διχασμένο σε πεινασμένους και (ακόμα) ψιλοχορτασμένους. Με τους βολεμένους (τύπου Ακρίτα άγαμη θυγατέρα να ανήκουν -γιατί άραγε;;; - στο ίδιο στρατόπεδο με τους πεινασμένους). Επειδη λοιπόν οι πεινασμένοι με Τσίπορα θα παραμείνουν πεινασμένοι απλά θα μεγαλώσει το κλαμπ και δεν θα νιώθουν μοναξιά, λέω να στηρίξω την πιθανότητα να παραμείνω (ψιλο)χορτασμένος. Με οδηγούν κατ΄ευθείαν Σαμαρα. Στον κωλοτούμπα γλοιώδη σαμποτέρ. Γιατί οι δεξιοί ξέρουν να μην φεύγουν από το μαντρί τους. Και εμφανίζονται τεχνητά σαν το μόνο ανάχωμα στο επικίνδυνο αμόρφωτο παιδαρέλι που γοητεύει την πασοκαρία του '80 και '90.

    Δύσκολα να πάει Σαμαρά βέβαια το χέρι αλλά με τέτοια τακτική το τσογλανάκι μπορεί και να τα καταφέρει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο ΠΑΣΟΚ είσαι! Άλλωστε τον Ιούνιο ΝΔ και Στυλιανίδη ψήφισες, μην ξεχνιέσαι...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος9/9/13 14:10

    Η εκτίμηση μου είναι ότι ο Τσιπρας δεν θα τα καταφέρει να γίνει πρωθυπουργός έστω κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ μετάσχει σε κυβερνητικό σχήμα. Αλλά για τους λάθος λόγους. Οχι γιατι είναι ανεπαρκής, ανώριμος, μέτριας μόρφωσης κι ευφυΐας, δίχως σοβαρή πολιτική πρόταση, που είναι οι λόγοι που δεν τον ψηφίζουν άνθρωποι σαν κι εμένα. Αλλά γιατι είναι αθεος και διεθνιστης. Ιδίως σε περιόδους μεγάλης δοκιμασίας, όπως σήμερα, οι έλληνες γίνονται πιο συντηρητικοί και έχουν ως σταθερές τους την Εκκλησία και το Εθνος. Οποιος δεν ανταποκρίνεται σ αυτή την εικόνα δεν μπορεί να κερδίσει εκλογές. Μην ξεχνάμε ότι το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα ήταν εντονως πατριωτικό και με ισχυρές διασυνδέσεις με την Εκκλησία. Κι ο Ανδρέας καλλιεργουσε την εικόνα του ευλαβους χριστιανού, άσχετα του τι πίστευε πραγματικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.