27.8.13

Το αιχμηρό σχόλιο Στυλιανίδη στο twitter για Σταυρίδη και Παπουτσή

Με ένα αιχμηρό σχόλιο τοποθετήθηκε για τις περιπτώσεις του Στέλιου Σταυρίδη και του Χρήστου Παπουτσή, ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Την ώρα που η αποπομπή του Στέλιου Σταυρίδη από την προεδρία του ΤΑΙΠΕΔ για λόγους «ηθικής τάξεως» και ενώ φουντώνουν τα σενάρια περί ακύρωσης του διορισμού του Χρήστου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα λόγω αντιδράσεων βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, στη συζήτηση παρενέβη ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Ο πρώην υπουργός έγραψε ειδικότερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, τον οποίο χρησιμοποιεί πολύ το τελευταίο διάστημα: «Σταυρίδης, Παπουτσής … Στην πολιτική καλύτερο το προβλέπειν του θεραπεύειν», αφήνοντας αιχμές για την ευθύνη των εχόντων την επιλογή των προσώπων. Στα κάγκελα κι ο Ευριπίδης!...

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/8/13 14:42

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/8/13 19:52

    Δεν τον άφησαν να διορίσει κάτι χιλιάδες παραθύρου στο ΜΕΤΡΟ και στην ΑΓΡΟΓΗ τους κολλητους του για να πληρώνουμε σήμερα όλοιμαζί τα σπασμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.