27.8.13

Τον αναπτυξιακό προγραμματισμό του 2014-2020 συζήτησε το Περιφερειακό Συμβούλιο

Την πρόταση σχεδιασμού και κατάρτισης αναπτυξιακού προγραμματισμού περιόδου 2014 – 2020 της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, συζήτησε μεταξύ άλλων το Περιφερειακό Συμβούλιο.
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επόμενης Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας  ζήτησε από τους φορείς χάραξης τομεακής και περιφερειακής πολιτικής (Υπουργεία και Περιφέρειες) να διαμορφώσουν τις προτάσεις τους για να ληφθούν υπόψη κατά τη διαπραγμάτευση της χώρας με τις Ευρωπαϊκές Αρχές.
Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης συνέταξε την πρότασή της με βάση τις οδηγίες που παρέχονται στις δύο εγκυκλίους του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, ώστε να χρησιμοποιηθεί στη διαμόρφωση του επόμενου ΕΣΠΑ (το οποίο αποκαλείται πλέον Σύμφωνο Εταιρικής Σχέσης - ΣΕΣ) και του Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας.
Διαβάστε τα βασικά χαρακτηριστικά του κειμένου της πρότασης της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, καθώς και το τι δήλωσε ο Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, στο inpost.gr!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/8/13 20:01

    Δεν κάνανε ανάπτυξη όταν τα δένανε τα σκυλιά με τα λουκάνικα.Τώρα Θα την κάνουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.