30.8.13

Το δεύτερο μεγάλο εναλλακτικό φεστιβάλ «Ram the Spot» στην πόλη της Δράμας

Για δεύτερη χρονιά ο Δήμος της Δράμας και η ΔΕΚΠΟΤΑ διοργανώνουν στον χώρο της Ανάπλασης του χειμάρρου της Καλλιφύτου το  διήμερο εναλλακτικό φεστιβάλ με τίτλο Ram the Spot.
Το φεστιβάλ απευθύνεται σε νέους και όσους αισθάνονται νέοι,  με στόχο να αναδείξει τις σύγχρονες μορφές έκφρασης, από τα νέα μουσικά ρεύματα και  την  τέχνη του Graffiti  μέχρι σπορ όπως το Parkour, τα skate, τα Roller, το ΒΜΧ, κ.ο.κ.
Οι φίλοι της εναλλακτικής ψυχαγωγίας και των extreme sports,  δίνουν ραντεβού το διήμερο 31 Αυγούστου και  1 Σεπτεμβρίου  στη Δράμα,  στον χώρο της Ανάπλασης στην περιοχή των γηπέδων τένις. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν το Σάββατο 31 Αυγούστου στις 18.00 μμ  και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 10.00 πμ. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν μουσικά happening με DJs και  μουσικά συγκροτήματα από το χώρο της  hip-hop και reggae μουσικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.