30.8.13

Έρευνες για την σύλληψη 30χρονου στην Ορεστιάδα για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 30χρονου, δράστη της χθεσινής απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 52χρονου στην Ορεστιάδα.
Σε βάρος του 30χρονου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία. Ειδικότερα, από τη μέχρι στιγμής αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 30χρονος, μετά από διαπληκτισμό με τον 52χρονο, τον τραυμάτισε με νύσσον όργανο στην κοιλιακή και στη θωρακική χώρα. Ακολούθως ο 52χρονος, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου και νοσηλεύεται.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του δράστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία μπλούζα και ένα παντελόνι με ίχνη αίματος. Την προανάκριση και τις έρευνες διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.