30.8.13

Δεύτερη θέση για τον ιπτάμενο Μπανιώτη στο Diamond League της Ζυρίχης

Τον αγώνα που θα ήθελε να κάνει στην Μόσχα, αλλά δεν μπόρεσε λόγω της σύσπασης, τον έκανε στη Ζυρίχη ο Κομοτηναίος άλτης Κώστας Μπανιώτης, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση στο ύψος, στον πρώτο τελικό της σειράς των Diamond League.
Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου, πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, ξεπέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 2,33 μ., όμως, στη συνέχεια απέτυχε στα 2,35 μ., ύψος που θα βελτίωνε το ατομικό του ρεκόρ (2,34 μ.).
Νωρίτερα ο αθλητής μας είχε υπερβεί με την πρώτη τα 2,20 μ., 2,24 μ., 2,28 μ. και με την τρίτη τα 2,31 μέτρα. Αυτή ήταν η τρίτη φορά στη σεζόν, που ξεπέρασε το συγκεκριμένο ύψος και η 4η πάνω από τα 2,30 μέτρα.
Νικητής με 2,33 μ. ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Μποχντάν Μπονταρένκο, που άφησε τα 2,35 μ. και έπειτα δοκίμασε μία φορά στα 2,46 μ. και ολοκλήρωσε τον αγώνα του. Ο Ουκρανός αναδείχθηκε νικητής και στην συνολική βαθμολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.