4.8.13

Τελειώνει…

Κάποια στιγμή τα παραμύθια τελειώνουν και δεν έχουν πάντοτε ευχάριστο τέλος. Είναι αλήθεια ότι ένα κύκλος φιλοσαμαρικών προσώπων, πέραν από τους στενούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, οι οποίοι ζουν στη γυάλα ... του Μεγάρου Μαξίμου, εγκλωβισμένοι εξαιτίας της λαϊκής οργής και μακριά από την κοινωνική πραγματικότητα, στήριξε με πάθος τον ετοιμόρροπο πρωθυπουργό, παρά το γεγονός ότι κατέστρεφε και συνεχίζει να καταστρέφει τη χώρα.
Με την πρωθυπουργία Σαμαρά η χώρα έχασε πολύτιμο χρόνο. Με την πρωθυπουργία Σαμαρά η χώρα βυθίστηκε ακόμη περισσότερο στην ύφεση και στην κρίση. Επί Αντώνη Σαμαρά η Δημοκρατία καταργήθηκε στην πράξη και η εθνική κυριαρχία δέχθηκε πολλαπλά και ισχυρά πλήγματα. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ήδη καταδικασμένος στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Θα τον καταδικάσει και η ιστορία.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4/8/13 21:42

    ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ:
    «Δεν υπάρχουν εύκολες ούτε ανώδυνες λύσεις [...] Το ζητούμενο στις συνθήκες αυτές δεν είναι ούτε η παθητική αναμονή ούτε ο μαξιμαλισμός των στόχων αλλά η χάραξη εκείνης της στρατηγικής που θα μας επιτρέψει να οικοδομήσουμε τις αναγκαίες συμμαχίες, να αλλάξουμε τους συσχετισμούς και να απαλλαγούμε τελικά από την παγίδα του χρέους και τη θηλιά της εξάρτησης».

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΥΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ: ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΑΠΛΑ ΟΣΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ! ΗΡΕΜΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ, ΤΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΠΕΤΑΕΙ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣ, ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ Ή ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΚΛΠ. ΚΛΠ. ΚΛΠ.
    ΖΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/8/13 21:43

    Καλωσορίζω τον κ. Δραγασάκη επισήμως στο δικομματικό μέτωπο με μια θέση στο ΠΑΣΟΚ ή τη ΝΔ δικαίως να του ανήκει πλέον. Αν δε την θέλει ας γίνει υπουργός του Σύριζα ώστε ο δικομματισμός να πάρει 90% στις μεθεπόμενες εκλογές. Υπομονή έχουμε, οι συριζαίοι όχι, μιας και τώρα διαπιστώσανε τα αδιέξοδα. Τους πήρε 50 χρόνια, ποτέ δεν ήταν αργά τελικά.΄Το μέτωπο της κοινής λογικής, απέκτησε ένα ακόμα μέλος, μετά τον Μπαρουφάκη που πήρε πίσω όλες τις μπούρδες που είχε αμολήσει, 15 μέρες πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/8/13 10:16

    Δεν θέλουμε μνημονιακά χρυσωρυχεια;
    Δεν φηφιζουμε ΠΑΣΟ και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.