4.8.13

Η λογική των κυβερνόντων και το δικό μας χρέος…

Τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης απέναντι στην τρόικα θυμίζει, με κυνικό είναι αλήθεια τρόπο στη Real News, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. «Αν δεν γίνουν απολύσεις, δεν θα πάρουμε τις επόμενες δόσεις», υπενθυμίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει δεσμευθεί για 4.000 απολύσεις το 2013 και ακόμη 11.000 το 2014.
Νοοτροπία!!! Τόσα χρόνια ο λαός έχει νιώσει στο πετσί του τις μειώσεις μισθών, συντάξεων, τις αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ, στα καρτέλ των προϊόντων κι άλλα πολλά! Κι όλα αυτά για να παίρνουμε τις δόσεις για την ανακεφαλαίωση των τραπεζών!
Κι επειδή οι τράπεζες θέλουν να φάνε κι άλλο … για να πάρουμε τις νέες δόσεις πρέπει να απολύουμε συνέχεια εργαζομένους! Αυτή είναι η νοοτροπία της ακροδεξιάς κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά, που εκφράζεται από τον ΠΑΣΟΚο εκσυγχρονιστή Γιάννη Στουρνάρα! Τι τους κοιτάτε, «μαυρίστε» τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.