16.8.13

Η ζωή μας αξίζει περισσότερο από ένα εισιτήριο. Να γκρεμίσουμε ότι μας δολοφονεί

του Θόδωρου Περεντίδη, μέλος ΑΝΤΑΡΣΥΑ Έβρου
Δε πρέπει να ‘ναι ένα ακόμη νέο που σοκάρει, δε πρέπει να ‘ναι μια ακόμη μαύρη είδηση στα μνημονιακά πρωτοσέλιδα που περνάει κι αφήνει πίσω της μια θλίψη, που λίγο-λίγο σα δηλητήριο τη συνηθίζουμε και αποκτούμε ανοσία.
Νέε και νέα! Το βράδυ της 13ης Αυγούστου, στο λεωφορείο που πήγαινε από το κέντρο της Αθήνας στον Άγιο Ιερόθεο, ένας από μας, ένα νέο παιδί 19 χρονών, σκοτώθηκε στη προσπάθειά του να ξεφύγει από τον έλεγχο του εισιτηρίου. Το καπιταλιστικό σύστημα και η κρίση του, αφού πρώτα μας ρήμαξε τις ζωές, τα όνειρα και τις προσδοκίες, αφού έκανε την ανεργία, εφιαλτική καθημερινότητα για την πλειοψηφία της γενιάς μας, μας κυνηγάει και μας δικάζει για 1,40 ευρώ.
Δεν αργεί η ώρα που η οργή θα ξαναβγεί στο δρόμο και η απελπισία θα δώσει τη θέση της στην ελπίδα. Και τότε, οι κάθε λογής Ιαβέρηδες, ελεγκτές, μεσάζοντες, εκτελεστές εντολών των τραπεζών - δολοφόνων, θα αντιμετωπίσουν όσο και τα αφεντικά τους το δίκιο των φτωχών, των εργατών, των ανέργων και της νέας γενιάς.
Δεν υπάρχει άλλος χρόνος. Να εξεγερθούμε τώρα, για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας, πριν σκοτώσουν κι άλλους, για διάφορες υποδιαιρέσεις του Ευρώ. Ο επιβεβλημένοι αγώνες για δωρεάν μεταφορές, υγεία, παιδεία και δημόσια αγαθά, να γίνουν κάστρα αγώνα και αλληλεγγύης που θα ανατρέψουν το σύγχρονο και πιο δολοφονικό από ποτέ, κοινωνικό μεσαίωνα.

33 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/8/13 14:32

    Αρχικά πείτε στο άσχετο παλλικαράκι πως το εισιτήριο στην Αθήνα κάνει 1,20. Μάλλον δεν έχει ανέβει ποτέ σε λεωφορείο. Όσο για τα υπόλοιπα, όταν κάποιος ανάγει ένα τραγικό περιστατικό με πολιτικό και ιδεολογικό ζήτημα είναι απλά ηλίθιος και επικίνδυνος. Ούτε ξέρουμε τι ακριβώς έγινε ακόμα και μιλάει ο κάθε άσχετος.

    Και το κάθε εισιτήριο που δεν πληρώνει ο κάθε Περεντίδης το πληρώνει η κοινωνία ολόκληρη με τους φόρους της. Προφανώς αυτό θεωρεί "ελπίδα" το βλαμμένο?

    Ο κάθε Περεντίδης που πάει ένα ταξίδι στο εξωτερικό, δεν τολμάει να περάσει ούτε καν το πεζοφάναρο με κόκκινο, όχι να μπει σε ΜΜΜ χωρίς εισιτήριο. Εδώ, κρυμμένος στον όχλο και στην ψευτομαγκιά...όλοι επαναστάτες

    Τέλος, όταν οι "ελεγκτές" κάνουν απεργία, είμαι σίγουρος πως οι Περεντίδηδες αυτής της χώρας θα είναι μαζί τους και πάλι. Στον αγώνα ρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/8/13 21:46

      Πανω στην αγωνια σου να βγαλεις ντε καλα ασχετο το παλικαρακι, εδειξες την δικη σου ασχετοσυνη: το εισιτηριο στην Αθηνα κοστιζει 1,40 - στο λεω εγω, που μενω στην Αθηνα εδω κι ενα χρονο...
      (ας μην εκανες τον εξυπνο, να μη γινοσουν ρομπα ρε ψηλε!)

      Οσο για τα υπολοιπα, θα σου ελεγα τα εξης απλα:
      1. κατηγορεις καποιους πως "αναγουν ενα τραγικό περιστατικό με πολιτικό και ιδεολογικό ζήτημα", τη στιγμη που η Νεα Δημοκρατια εδω και 3 χρονια εμπορευεται με τον ποιο αισχρο τροπο τα πτωματα της Μαρφιν για να κερδισει ψηφους - για αυτους βεβαια, κουβεντα ε? αυτοι δεν ειναι "ηλιθιοι και επικινδυνοι"? ε μπουμπουκο?

      2. "Και το κάθε εισιτήριο που δεν πληρώνει ο κάθε Περεντίδης το πληρώνει η κοινωνία ολόκληρη με τους φόρους της" σαφως, οπως πληρωνει και τα κλεψιμαίικα του λαθρεμπορα καυσιμων Μελισσανιδη (ξερω ξερω, με δικηγορο τον φιλοναζιστη Φαηλο, παραγραφηκε το αδικημα!) και τις τραπεζικες αμάκες του Σαλλα - για αυτους βεβαια, κουβεντα ε? βλεπεις αυτοι ειναι της Νεας Δημοκρατιας οποτε, γαργαρα... χωρια που ειναι και πολλα τα λεφτα και δεν μας παιρνει: μαγκιες και εξυπναδες μονο στο 1,40 (και οχι 1,20!) ξερουμε, οταν μπαινουν πολλα μηδενικα στην αμακα, τοτε μοκο! σωστα, μπουμπουκο?

      Και για να το ληγουμε: το τί θα κανει ο Περεντιδης στο εξωτερικο ή στην απεργια των ελεγκτων πραγματικα το γραφω στα @@ μου... αυτο που μου τη σπαει ειναι η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ κατι βλαμμενων νεοδημοκρατων σαν εσενα - τοσο απλα...

      αντε καληνυχτα τωρα και χαιρετηματα στον Ευρυπιδη...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/8/13 01:15

      @21.46

      Εμ έλα που εγώ μένω 30 χρόνια στην Αθήνα...Σε όλα μέσα έπεσες μεγάλε!!! Άρτζι μπούρτζι και λουλάς!

      Κατηγορώ "ψηλέ" όποιον καραγκιόζη εμπορέυεεται ανθρώπινο πόνο, είτε αυτός είναι της Μαρφίν, είτε του παιδιού που σκοτώθηκε, είτε των αυτοκτονιών που μας μοστράρει ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Καμμένος.

      Got it ???? Τόσο απλά!

      Όσο για το υπόλοιπο παραλλήρημα, δεν ήξερα ότι σε μία ανάρτηση για τον Περεντίδη έπρεπε να μπλέξω τον Σάλλα, τον Μελισσανίδη και όποιον άλλο.

      Επίσης "μπουμπούκο" αν το ίδιο ακριβώς περιστατικό είχε γίνει το π.χ. το 2007, ούτε ο Περεντίδης θα μίλαγε, ούτε η Piazza θα το ανέφερε, ούτε εσύ θα έλεγες κοτσάνες. Θα ήσουν σε μια παραλία και όταν το άκουγες θα άλλαζες πλευρό. Τώρα που σου κόπηκε η μασαμπούκα ανακάλυψες το σύμπαν.

      Και τέλος, επειδή τίποτα δεν κατάλαβες, στην αρχική μου ανάρτηση είπα απλά "ας σκάσουμε όλοι". Το ίδιο να κάνεις και σύ. Άντε!

      Και δεν είμαι ΝΔ, ΠΑΣΟΚαρα είμαι. Που μάλλον ήσουν κι εσύ μέχρι να σου κόψουν κάποιο επιδοματάκι από την αργομισθία σου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/8/13 21:52

      Τοσες αληθειες που 'χεις πει, ας το πιστεψω κι αυτο για τα.... 30 χρονια!!

      Για τα υπολοιπα τί να πρωτοπει κανεις?

      - για τη σιγη ιχθυος σου οταν η Ν.Δ. εμπορευεται τους νεκρους της Μαρφιν? δεν σε ακουσα ποτε να τους λες "καραγκιοζηδες", συγνωμη κιολας...

      - "δεν ήξερα ότι σε μία ανάρτηση για τον Περεντίδη έπρεπε να μπλέξω τον Σάλλα, τον Μελισσανίδη κτλ" σιγα μην τολμουσες να πεις κατι για αυτους ρε! με τί προσοντα? ειπαμε: "τζαμπατζη" λεμε τον φτωχο, τον πλουσιο τον λεμε "επενδυτη"! ετσι δεν ειναι?

      - το τί θα εκανα σε αντιστοιχη περιπτωση το 2007 ή ακομα ακομα το 1997, δεν εισαι ο αρμοδιος να το πεις. Εσυ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα ησουν σε μια παραλια, εχοντας πρωτα παιξει (τα δανεικα) φραγκα στο Χρηματιστηριο κι εχοντας παιξει.. κατι αλλο βλεποντας την Παπαριζου.
      Καποιοι ανθρωποι ομως, διαφορετικοι απο σενα, ακομη και τα χρονια της "ευμαρειας" (βλ. αμακας) αγωνιζονταν (οπως μπορουσαν) για καποιες αξιες - εσυ τους ελεγες "γραφικους" και "loosers", το θυμασαι μπουμπουκο? σε αντιθεση με σενα, που ησουν βολεμενος και "in" (και φυσικα, μεσα στη μασαμπουκα ενω αυτοι οι "βλακες αριστεροι" ηταν στην απ'εξω!)
      Μη κρινεις εξ ιδιων τα αλλοτρια, λοιπον...

      - "στην αρχική μου ανάρτηση είπα απλά "ας σκάσουμε όλοι"" βασικα, αυτο που ειπες ηταν "σκαστε ολοι εκτος απο την ΝΔ και την Χρυση Αυγη!". Γιατι αν ελεγες "σκαστε ολοι" δεν θα προπαγανδιζες την αποψη τους, ουτε θα ειρωνευοσουν την αλλη αποψη. Θα το ελεγες στα ισια και δεν θα σε παρεξηγουσε κανενας!
      (Και που ΄σαι μπουμπουκο, το "Αντε!" να το λες εκει που σε παιρνει, ταμαμ?)

      - "δεν είμαι ΝΔ, ΠΑΣΟΚαρα είμαι" προφανως... απο τους 4000 που ψηφισαν ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ και θα τον ξαναψηφισουν για να μη χασουν το βυσμα τους και τα ρουσφετια τους.

      Οσο για μενα, το "επιδοματακι" μου και την "αργομισθια" μου, στο ξαναειπα: μη κρινεις εξ ιδιων...! Εμεις ειμασταν "γραφικοι" και "loosers", με επιδοματακια και αργομισθιες, εσεις παιζατε...

      Οποτε θα στο ξαναπω κι αποψε: καληνυχτα και χαιρετηματα στον Ευρυπιδη, πρωην ΠΑΣΟΚαρα μου!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/8/13 22:07

      χαχαχαχαααααααααα

      ρίξτου τα μεγαλε!!!!

      Όχι θα νομίζουν οι ΣΥΡΙΖόκοπροι τύπου 21:46 ότι επειδή όντως πεινάει ο κόσμος και όλοι μας, αυτοί θα βρουν εύκολη πελατεία για τις μπούρδες τους. Εμ δεν είναι όλοι ούτε λαμόγια ούτε αμόρφωτοι. Γκέγκε κοπροσυριζαίοι;;;

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος21/8/13 13:54

      @21.52

      Μάθε πρώτα ότι το εισιτήριο κοστίζει 1,20.

      Εγώ το 1997 πήγαινα Γ Λυκείου και μέχρι το 2007 σπούδαζα για να μην γίνω σαν εσένα. Είμαι 33 χρονών και από τριών χρονών στην Αθήνα.

      Αυτές τις εξυπνάδες λοιπόν κάτσε και πες τες στο παιδί σου. Πες του, 'αγόρι/κορίτσι μου, μην πλερώνεις τίποτα εσύ, είμαστε επαναστάτες εμείς. Θα τα πληρώνουν οι άλλοι οι μαλάκες", Κάντο τζαμπατζή σαν εσένα, κάντο να κάψει και την επόμενη γενιά για να θεωρεί τον εαυτό του "επαναστάτη" του πληκτρολογίου, κάντο σαν εσένα, ακριβώς όμως.

      Τώρα τα περί Στυλιανίδη...έχασες και πάλι αγαπητέ γιατί δεν ψηφίζω στην Κομοτηνή.

      Και να κλείσω με κάτι.

      "Δώσε εξουσία στον θερμότερο επαναστάτη και μέσα σε ένα χρόνο θα γίνει χειρότερος από τον Τσάρο". Ποιος λες να το είπε?

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/8/13 18:11

      Μιλάνε για στήριξη στον σαχλοστυλιανίδη αυτοί που επί ΠΑΣΟΚ κυριαρχούσαν παντού, τώρα τρώγοντας ακόμη από τις θέσεις που πήραν ελέω ΠΑΣΟΚ έγιναν συριζα και ανταρσυα, αλλά επαγγελματικά στηρίζουν και τον Στυλιανίδη για να μην παρεξηγηθεί το αφεντικό .
      Δεν τους τα λες πιάτσα???????????ξέρεις εσυ, γιατι εσυ γράφεις για πασόκους που ψήφισαν Στυλιανίδη. Ωραία καραμελα για να ξεγλιστράς

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος21/8/13 20:26

      Αγαπητε 13.54

      παραδεξου το: στον ηλεκτρικο και στο μετρό το εισιτηριο κανει 1.40 - τωρα αν θελεις να δημιουργεις εντυπωσεις για 0.20 λεπτα, τοτε πασο

      Το 1997 ηδη σπουδαζα και το 2007 τελειωνα το διδακτορικο μου - βλεπεις εγω δεν ειχα βυσμα ουτε στο ΠΑΣΟΚ (οπως προφανως ειχες εσυ) ουτε στη Δεξια, για να με χωσουν στο Δημοσιο. Γι αυτο και προφανως δεν εγινα σαν εσενα... και πιστεψε με, χαιρομαι που δεν εγινα σαν εσενα

      Το τί θα πω στο παιδι μου, αφορα εμενα κι εκεινο - μια φορα παντως συμβουλες απο γλειφτρονια, βολεμενους και κομματοσκυλα δεν χρειαζομαι

      Χαιρομαι πραγματικα που δεν ψηφιζεις στην Κομοτηνη κι ο μπουχεσας χανει εναν σιγουρο ψηφο!

      Σ' ευχαριστω για το ωραιο ρητο με το οποιο κλεινεις και σε καληνυχτω (χαιρετηματα μη δωσεις αποψε σε κανεναν!)

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος22/8/13 16:53

      Αγαπητέ 20.26....

      Μα μέσα σε όλα να έχεις πέσει? Λες να έκανα διδακτορικό για να είμαι στο Δημόσιο? Όχι βέβαια!

      Και για να τελειώνουμε. Μονή διαδρομή στο λεωφορείο 1,20 πολλαπλές 1,40.

      Καληνύχτα και σε σένα και να περιμένεις τους τσάρους του ΣΥΡΙΖΑ να σε σώσουν.

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος22/8/13 22:10

      Αγορι μου καλο, εγω δεν περιμενω καμια μα καμια σωτηρια απο τους τσαρους ουτε του ΣΥΡΙΖΑ, ουτε κανενος - απλα για μια ακομα φορα κρινεις εξ ιδιων: εσυ περιμενες να σε σωσει ο Παπαδημος αρχικα, ο Σαμαρας τωρα - ενας Θεος ξερει ποιον (δεξιο) "σωτηρα" θα περιμενεις αυριο...

      Αϊντε καληνυχτα τωρα και καλο ξημερωμα...


      ΥΓ. στον ηλεκτρικο και στο μετρό το εισιτηριο κανει 1.40 - κι οταν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ (τον οποιο εσυ εβαλες στη κουβεντα κι οχι εγω) θα γινει 1.39 !!


      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/8/13 03:14

    Ντροπή σας πάνω στο αίμα ενός παιδιού να κάνετε πολιτική και πορείες.
    Έπρεπε να πληρώσει ο ίδιος , ο ελεγκτής κι ο οδηγός έπρεπε να κάνουν το καθήκον τους αλλά με νόμιμο και ανθρώπινο τρόπο κι όχι με τσαμπουκάδες.
    Οι επαναστάτες του κώλου για άλλη μια φορά βρήκαν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο.
    Εσείς λεβέντη δεν είστε επαναστάτες αλλά κοράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/13 11:46

      Το αιμα αυτου του παιδιου ηλιθιε απλα μας εδειξε με τον πιο τραγικο τροπο οτι υπαρχει μια μεγαλη μεριδα της κοινωνιας για την οποια τα μμμ ειναι πλεον ειδος πολυτελειας. Πριν το τραγικο περιστατικο με το 19χρονο εσυ και η συμμορια σου οσες διαμαρτυριες, οσες πορειες κι αν γινονταν δε θα το καταλαβαινατε. Ή δε θα θελατε να το καταλαβετε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/8/13 14:44

      Σαφως! πολιτικη πανω σε πτωματα μπορει να κανει μοναχα η Ντορα Μπακογιαννη (στο πτωμα του αντρα της) και η ΝΔ (στα πτωματα των νεκρων της Μαρφιν). Κανενας αλλος!!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος22/8/13 12:48

      11.46=14.44 είσαι και μεγάλος νεκροθάφτης φίλε.Από πού συμπέρανες ότι το εισητήριο ήταν πολυτέλεια για το παιδί αυτό ?
      Πάντως σίγουρα πολυτέλεια δεν είναι για σένα που τα αρπάζεις από 100 πλευρές υποκριτή

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/8/13 20:20

    Τό γεγονός ότι ό Victor Hugo έγραψε τό 1852 ένα αριστούργημα τό Les Miserables γύρω από τήν φιγούρα τού νεαρού κλέφτη Γιάννη Αγιάννη δέν σήμαινε ότι αυτόματα εφεξής σύμπασα ή ανθρωπότητα θά έπρεπε νά βλέπει κατ' ανάγκην σέ κάθε κλέφτη (ή τζαμπατζή) κι έναν ρομαντικό παρεξηγημένο αγνό όσο καί αξιοθαύμαστο θύμα καί μέ παράλογα αισθήματα απροσδιόριστων όσο καί αλόγιστα αόριστων κοινωνικών ενοχών θά έσπευδε νά ηρωοποιεί κλοπή καί κλέφτη (ή τζαμπατζή και "δεν πληρώνω" νοοτροπία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/13 17:23

      Kalo to copy paste pou ekanes, xarikes polu? Kamarwse twra kai parakala min sou tuxei pote kati paromoio amempte nomotagi politi mou!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/8/13 21:55

      Μπρρρρ κρύωσα με την απειλή και την κινδυνολογία σου 17:23.

      Κι αν μου τύχει;;; Ποιος θα με σώσει;;; Ο εαυτός μου ή οι κομμουνιστές;;;;;

      Κάθε βράδυ πάντως προσεύχομαι να μην μου τύχει κάτι από αυτά που αναφέρεις. Και να μην μου τύχει και κομμουνισμός. Φυσικά συμπεριλαμβάνω στον κομμουνισμό κάθε λαϊκισμό, της χρυσής αυγής συμπεριλαμβανομένης, η οποία ασθμαίνει πίσω από το λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖα.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος19/8/13 01:02

    Ο κύριος που υπογράφει ας ασφαλιστικό τους εργαζόμενους που έχει στην δουλειά κ στο μαγαζί του και έπειτα συζητάμε! Ζητώ η επανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/13 15:57

      Α τόσο λαμόγιο ο ΑΝΤΑΡΣΥΑς? Για βγάλε κι άλλα στους υποκριτές ψευτοαριστερούς

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/8/13 19:52

    Για αυτά που λέει ο ανώνυμος των 14:32 και ο ανώνυμος των 3:14. Πρώτον με ποίο ακριβώς τρόπο ή μηχανισμό τα εισιτήρια που δεν πληρώνονται από τους επιβάτες τα πληρώνουμε μέσα από την φορολογία? και ποιά ακριβώς φορολογία?? Μήπως επειδή κάποιοι δεν πληρώνουν εισιτήριο ή διόδια ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ή γιατί θεωρούν οτι αυτά τα λεφτά δεν πάνε πουθενά, πληρώνουμε όλοι μας χαράτσια?? Αυξήθηκαν τα εισιτήρια και στην Αθήνα και στην θεσσαλονίκη, μπορεί να μου πεί κάποιος τι βελτιώσεις είδε στην ποιότητα των μετακινήσεων? Πόσοι οδηγοί τα παρατάνε γιατί δεν μπορούν να ανταπεξελθουν ή πόσες απολύσεις γίνονται στα ΜΜΜ?

    Από την άλλη μου μοιάζετε σαν τα ίδια θλιβερά ανθρωπάκια κλεισμένα στον κλουβί τους, να ακούνε Πρετεντέρη. Μήπως είστε οι ίδιοι που λέγατε το 2008 οταν ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ οτι οι αριστεροί και αναρχικοί πάνε να βγάλουν πολιτικό υπερκέρδος από το αίμα ενός παιδιού που ακόμα δεν ξέρουμε αν δολοφονήθηκε??

    Αλήθεια ο Περεντίδης και ο κάθε περεντίδης και επαναστάτης του κωλου οπως ειπώθηκε ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ? Τοσα χρόνια δεν βγάζουν ανακοινώσεις κάνουν πορείες για νεκρούς και κοινωνικά θέματα και είστε οι ίδιοι που τους λέτε λαικιστές και κοράκια??

    Αλήθεια ή μή επαναστάτες και αριστεροί, η κυβέρνηση και η Χ.Α δεν έχουν ΤΟΟΟΣΑ χρόνια πολιτικό όφελος από τα μέτρα που περνάνε, τις κρατικές δολοφονίες που σκαρώνουν, τα νομοσχέδια, την καταστολή, την καταστροφή του περιβάλλοντος και τα βολέματα δικών τους με ανταλλαγή την ψήφο τους??? Η μήπως είστε αυτοί που τους ψηφίζουν τόσα χρόνια για να βολευτούν, γιατί δεν σας είδα να κράζετε με το ίδιο πάθος τα πολιτικά κοράκια που μας έφτασαν να πεθαίνει ένα παιδί για 1,40 του ευρώ και μείς να απαντάμε όπως θα τους βόλευε.....

    Είτε σας αρέσει είτε όχι κάποιοι θα παλεύουν όπως μπορούν για να ανατραπεί αυτή η χούντα που ζούμε. Αν σας βολεύει εσάς τότε μπορείτε να αράξετε στους υπολογιστές σας και να κάνετε μαθήματα πολιτικής...

    Υ.Γ Τραγικό περιστατικό είναι μία φυσική καταστροφή, μία μπόρα ή ένας σεισμός..Ο θάνατος ενός παιδιού γιατί δεν πλήρωσε το 1,40 είναι ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ..
    Υ.Γ2 Να μάθετε από τα λάθη σας γιατί και το 2008 ακούγατε τους επάνω και όχι αυτούς πού ήτανε στο συμβάν...Η ζωη ενός παιδιού είναι ο μεγαλύτερος χρυσος όλου του κοσμου
    ένας Αντιφασίστας πατέρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/8/13 22:10

      άσε ρε "αντιφασίστα πατέρα". Α πάνε να την παίξεις με κανένα αναρχικό εγχειρίδιο και άσε την πολιτική για τους κανονικούς ανθρώπους. Ούτε δολοφονήθηκε κανείς αλέξης (ένας μαλάκας κομπλεξικός ένστολος τον φόνευσε αδίκως άνευ εντολής, αιτίας, ή γενικευμένης πολιτικής) ούτε δολοφονήθηκε κανείς τζαμπατζής. Ένα απερίσκεπτο παιδάκι έπεσε πάνω σε άπειρους και στιγμιαία αδαείς επαγγελματίες και ήρθε μια κακιά ώρα. Η υπόλοιπη σάλτσα είναι για το μαγείρεμα της λαϊκιστικής σούπας που σερβίρει η κλαψοσυμπονιάρικη αριστεράντζα της μιζέριας.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/8/13 22:33

      Caption from a rare video filmed in October 1944:
      "Greece has 7 million people. It is estimated that half suffer from tuberculosis or malaria"

      ΚΑΙ, όμως, αποκαλέσαμε τους σωτήρες μας, "δολοφόνους των λαών". Τώρα, ήγγικεν η στιγμή της τιμωρίας του ασεβούς και αγνώμονος

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/8/13 22:33

      Ε πσσσστ αντιφασίστα, κι εγώ στο κλαμπ είμαι.

      πάω να βάλω Βενζίνη....οι γιοί μου και γω ψηφίσαμε δημοκρατικά , να μην πληρώσουμε τον Βενζινά.
      γίναμε όλοι αριστεροί και περνάμε ζωή και κότα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/8/13 22:34

      τώρα που γινά αριστερός σκέφτομαι ν ασχοληθώ με το θέατρο ,τη συγγραφή ,το χορό κι ίσως και το τραγούδι.
      στην κλασσική ερωτησή σας, αν έχω ταλέντο σε κάποια απ αυτά?????δεν διαβάσατε την εισαγωγή μου.
      Σας είπα είμαι αριστερός....αυτό αρκεί.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/8/13 23:58

      1) Πως το εισιτήριο του ενός το πληρώνουμε όλοι από τους φόρους μας? Ειλικρινά τώρα "Αντιφασίστα πατέρα" θες απάντηση? Πάμε λοιπόν: Τα ΜΜΜ ανήκουν στο κράτος το οποίο κάθε χρόνο τα επιδοτεί από τα έσοδά του, δηλαδή από τους φόρους μας. Όταν κάποιος δεν πληρώνει εισιτήριο δημιουργεί ένα μικρό έλλειμμα. Το έλλειμμα αυτό καλύπτεται από το κράτος. Κατανοητό? Αν όχι λυπάμαι αλλά απόφοιτος δημοτικού το καταλαβαίνει

      2) Αυξήθηκαν οι τιμές των εισιτηρίων, είδαμε διαφορά στην ποιότητα? Όχι δεν είδαμε γιατί η αύξηση των τιμών των εισητηρίων κάλυψε (μεταξύ άλλων) τον κάθε μαλάκα "Δεν πληρώνω". Για κάθε έναν "δεν πληρώνω" πληρώνουμε οι υπόλοιποι. Επίσης εσύ στην Κομοτηνή πληρώνεις το μετρό του Αθηναίου. Όλοι μαζί. Οι λύσεις λοιπόν για τα ΜΜΜ είναι απλές: Ή ανεβάζεις τις τιμές, ή απολύεις τα βύσματα του κάθε Στυλιανίδη ή ιδιωτικοποιείς τα ΜΜΜ και ο ιδιώτης κάνει όλα τα παραπάνω. Μηχανή να βρέχει λεφτά για να έχουμε όλοι μας δωρεάν ΜΜΜ δεν έχει επινοηθεί ακόμα, σε καμία χώρα του κόσμου.

      3) Ο Περεντίδης εφαρμόζει "δεν πληρώνω" στους υπαλλήλους του. Ας τους πληρώσει και ας τους ασφαλίσει πρώτα και μετά ας λύσει και το Κυπριακό αν θέλει.

      4) Αυτή η χούντα που ζούμε εκλέχτηκε. Εκτός αν χούντα είναι ότι δεν αρέσει σε σενα, τον Περεντίδη, τον Λαφαζάνη και την Κωνσταντιπούλου.

      5) Ο θάνατος ενός παιδιού είναι τραγικό περιστατικό από μόνο του. Εκτός αν ο ελεγκτής που παίρνει 800 ευρώ είναι εκπρόσωπος της χούντας οπότε αν κάποιος πιστεύει κάτι τέτοιο καλά θα είναι να καταλάβει το εξής: Βρε σεις...δεν ξέρω αν το μάθατε, αλλά το κράτος αποτελείται από πολίτες της κοινωνίας μας? Ναι βρε σεις, ότι σκατά ή καλά έχει η κοινωνία μας, αυτά έχει και το κράτος μας. Τώρα που το μάθατε αγαπητέ "αντιφασίστα πατέρα" μπορείτε να κοιταχτείτε στον καθρέφτη και να πείτε "φτου σου γενιά του Πολυτεχνείου, έφαγες, ήπιες, γλέντησες, κοίτα τι τομάρια παρτάκηδες άφησες πίσω σου".

      Αυτά!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/8/13 14:15

      Ποσο μα ποσο πολυ τσατιζονται οι ΠΑΣΟΚτσηδες σχολιαστες του piazza οταν ακουν την λεξη "αντιφασιστας"...

      Βεβαια, αν εχεις ηδη ψηφισει τον Στυλιανιδη και εισαι ετοιμος να ψηφισεις και τον Λοκα για να μας σωσει απο τους κομμουνιστας(!) του Συριζα(!!), λογικο ειναι...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος21/8/13 20:43

      Δεν είναι η χρήση μια λέξης που ενοχλεί.

      Είναι η κατάχρηση ή η πονηρή, δολωματική χρήση.

      Στο κάτω κάτω μπορούσε να υπογράφει σαν "πατέρας" ή "πολίτης". Σκέτο. Ο επιδεικτικός αυτοπροσδιορισμός "αντιφασίστας" (θαρρείς και υπάρχει κάποιος που λέει ότι είναι φασίστας) μάλλον είναι σούπα. Και χρησιμοποιείται προπαγανδιστικά. Δηλαδή στη σαχλαμάρα προσθέτεις αξιοπιστία αν την πασπαλίσεις με μπόλικο "αντιφασισμό";;;; Αν είναι έτσι να βάζω και στο γύρο λίγο να νοστιμεύει...

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος20/8/13 22:23

    Αν την Ελλάδα την κατέστρεψε η γενιά που μεγάλωσε με Σεφέρη, φαντάσου τι θα κάνει η γενια που μεγάλωσε με Σεφερλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/8/13 22:26

    Ένας σοσιαλιστικός παράδεισος είναι το όραμα του ΣΥΡΙΖΑ. Με απαγόρευση των πολυεθνικών και οριστική μετάβαση της χώρας μας στον πολιτισμένο κόσμο όπως αυτός της Βενεζουέλας. (Να μην ξεχνάμε ότι το Καράκας είναι η παγκόσμια πρωτεύουσα εγκλημάτων κατά της ζωής αλλά να μην το κάνουμε θέμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/8/13 07:46

    Μετά έρχονται οι θεωρίες συνωμοσίας. Αρχίζει με ερωτηματικά; «Ρε, λες αλήθεια να μας ψεκάζουν;” Στην πορεία γίνονται δηλώσεις αλλά για εμφανή θέματα: “Σίγουρα αυτοί οι τραπεζίτες τα έχουν κάνει πλακάκια με την κυβέρνηση.» Σιγά σιγά επεκτείνεται σε μεταφυσικές ανησυχίες. Απειλείται η Ορθοδοξία. Πάνε να μας διαλύσουν τον στρατό. Σιωνιστική συμμορία δεν επιτρέπει σε Έλληνα επιστήμονα να μεγαλουργήσει. Μια ιδιοφυία στην Κρήτη έχει βρει την απάντηση στο παγκόσμιο ενεργειακό πρόβλημα φτιάχνοντας ρεύμα από τις κλανιές σκύλου που πίνει ρακί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/8/13 07:48

    Απορώ γιατί ασχολείσθε τόσο πολύ με την συγγραφική εκτόνωση ενός ανώριμου και αστοιχείωτου εφήβου που θεώρησε σκόπιμο να εκτεθεί με μια φιλότιμη έκθεση ιδεών, αναπαράγοντας με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την αριστερή προπαγάνδα.

    1. Το παλικάρι είναι χουλιγκάνος. Απλά είναι πολύ καθωςπρέπει για να στριμώχνεται σε αθλητικές θύρες. Να εκτονωθεί θέλει και βρήκε πεδίο την πολιτική. Ο τίτλος του "πονήματός" του εύγλωττος. "ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ" λέει προσθέτοντας "αυτό που μας δολοφονεί". Το σημαντικό στην πρόταση είναι το ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ. Τι και πώς θα κτίσουμε το θεωρεί ξεκομμένο. Αδιάφορο. Επίσης μιλά για της ζωή ΜΑΣ που αξίζει. Κλασικός αριστερός. Η πάρτη ΜΑΣ. Η ζωή ΜΑΣ. Όχι τι προκαλείται στη ζωή των άλλων από τη δική του ευγενή καλοπέραση με δανεικά άλλων. Η ζωή ΜΑΣ. Σίγουρα είναι ευαίσθητος και συμπονά όσους ταλαιπωρούνται σε αυτό τον μάταιο κόσμο αλλά να είστε σίγουροι ότι είναι ειλικρινής. Δεν λέει η ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ. Η ζωή ΜΑΣ λέει. Αν η χώρα χαντακώθηκε επειδή έγινε γιάμα χρήμα για να περνούν καλά τα λαμόγια και ελαφρά χειρότερα (αλλά πάντως βασιλικά) οι υπόλοιποι σιωπηλοί βολεμένοι συνένοχοι δεν τον νοιάζει. Χαριστικά λεφτά για τον ίδιο, την παρέα, τους γείτονες και συγγενείς του θέλει το παιδί. Κι αν περισσεύουν και για άλλους, όσο περισσότερους τόσο καλύτερα. Αλλά να μη βγουν κανονικά αυτά τα λεφτά αλλά να χαρίζονται.

    2. "Σκοτώθηκε" λέει "στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τον έλεγχο του εισιτηρίου". Τώρα πώς εγώ βλέπω ότι ο έλεγχος ήδη είχε γίνει και το παλικάρι σκοτώθηκε γιατί προσπάθησε να αποφύγει τον ελεγκτή (και όχι τον τετελεσμένο έλεγχο), μυστήριο. Εκτός από νεαρούλης είναι και ψευταράκος. Γιατί έτσι του είπαν, έτσι θέλει να πιστεύει, έτσι πιστεύει ότι συγκινεί περισσότερο τους ευάλωτους συναισθηματικά συμπολίτες.

    3. Ρε παλίκαρε Περεντίδη. Άντε στο ΣΥΡΙΖΑ αγοράκι με το ΛΑφαζάνη και τον Μηλιό. Ποια ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κόκκινα άλογα.

    4. Το ζουμί όμως είναι η πρόβλεψη "η οργή θα ξαναβγεί στο δρόμο και η απελπισία θα δώσει τη θέση της στην ελπίδα". Ασχολίαστο το γεγονός ότι η ελπίδα έχει χρώματα και ίσως να μην του βγει το καταλληλότερο χρώμα αν προκύψει από δρόμο αυτή η ελπίδα. Ασχολίαστο. Σχολιαστή όμως η πολιτική αλχημεία οργή και δρόμος = καταλύτης για μετασχηματισμό απελπισιάς σε ελπίδα.
    α. Η ελπίδα δεν τρώγεται για αυτό σκέτο ελπίδα δεν είναι το ζητούμενο.
    β. Και οι αλχημιστές στο ΜΕσαίωνα με παρόμοιο ανορθολογικό τρόπο ήταν πεπεισμένοι ότι από μολύβι θα κάνουν χρυσό και περίμεναν. Και περίμεναν. Και περίμεναν. Αλλά τζίφος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος22/8/13 09:24

    http://www.alithia.com.cy/koinonia/item/18030-το-κόλπο-με-τα-καύσιμα-–-χειροπέδες-σε-υπάλληλο-δήμου.html

    Στοιχημα..Καποιος θα βρεθει - "αγανακτισμενος "- να μας πει οτι για 548 ψωρο-ευρω κυνηγανε τον καημενο ενω αυτοι που " με τις απατεωνιες τους μας εχουν φερει εδω " ειναι ελευθεροι.

    Αντε ντε μην ντρεπεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/8/13 22:47

    Η χώρα καταστρέφεται και βλέπω ότι πολυ που κάνουν σχόλια εδώ χτενίζονται!!!Το διαδίκτιο έχει βουήξει από τα προβατίσια βελάσματα των θυμάτων της προπαγάνδας του κυρ Μπάμπη και του mega!!Ποιος τη χάρη σας παιδια.Τωρα έχετε και τη Δ.Τ. για να σας αποβλακώνει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.