7.8.13

Ακόμη περιμένει απάντηση για την αντιμισθία του προέδρου της ΔΕΥΑ Ορεστιάδας ο Βασίλης Μαυρίδης

Τα δημοσιεύματα της Piazza del Popolo που αφορούσαν την παράνομη αντιμισθία του προέδρου της ΔΕΥΑ Ορεστιάδας Αντώνη Ουρουμίδη, έφερε στο προσκήνιο με ερώτηση προς την δημοτική επιχείρηση, ο επικεφαλής της παράταξης «Ορεστιάδα στην Πρώτη Γραμμή» Βασίλης Μαυρίδης.
Ο Βασίλης Μαυρίδης ζήτησε να ενημερωθεί για ποιους λόγους δεν έγινε μείωση αντιμισθίας στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΟ και τι ποσό λαμβάνει! Φυσικά δεν πήρε καμιά απάντηση από κανέναν υπεύθυνο, δείχνοντας έτσι την υπεροψία του Δημάρχου Δημήτρη Μουζά και των συνεργατών του και το πόσο απαξιωτικά συμπεριφέρονται στους δημοτικούς συμβούλους. Φανταστείτε να έκαναν την ερώτηση «κοινοί θνητοί» πολίτες!
Η ανακοίνωση που μοίρασε στον τύπο ο Βασίλης Μαυρίδης, έχει ως εξής:
«Πριν λίγες εβδομάδες δημοσιεύματα, έκαναν λόγο για απόφαση του γενικού λογιστηρίου του κράτους, σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος της επιχείρησης και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του δημάρχου κ. Αντώνης Ουρουμίδης πρέπει να επιστρέψει χρήματα, καθώς λαμβάνει περισσότερα απ’ όσα ορίζει η νομοθεσία (ως αντιμισθία).
Ως όφειλα και όπως θεωρώ υποχρέωσή μου, καθώς δημοτικό συμβούλιο μέσα στον Ιούλιο δεν έγινε, κατέθεσα ερώτηση στη ΔΕΥΑΟ, στις 27 Ιουλίου, προκειμένου να ενημερωθώ για το αν έχουν βάση τα δημοσιεύματα, για ποιους λόγους δεν έχει γίνει η μείωση της αντιμισθίας του προέδρου του ΔΣ από 1/1/2013, όπως προβλέπει ο νόμος και ποιο είναι το ποσό που λαμβάνει τελικά ο πρόεδρος. Αν και το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης συνεδρίασε 30 Ιουλίου, απάντηση δεν έχω λάβει ακόμη. Μήπως υπήρχε κανένα σοβαρό πρόβλημα διαρροής και δεν ήταν δυνατόν να τρέξει και λίγο μελάνι για την απάντηση που περιμένω;».

Διαβάστε σχετικά τα δημοσιεύματα της Piazza:

7 σχόλια:

  1. Γεωργία Μπ.7/8/13 14:14

    Η συγκεκριμενη διοικηση,δυστυχως για εμας,τους πολιτες αυτης της ακριτικης πολης και των χωριων της,δεν προσφερε απολυτως τιποτα τα 8 σχεδον χρονια που βρισκεται στο τιμονι του Δημου Ορεστιαδας.
    Φταιμε κι εμεις που μεναμε ολα αυτα τα χρονια απαθεις σε αυτα που βλεπαμε.Εξυπηρετηση των ημετερων,δουλειες και υποσχεσεις στους κολλητους,κακοδιαχειριση,καθολου αναπτυξιακή προοπτικη.Ειναι η ευκαιρια μας οι επομενες εκλογες.Περιμενουμε με ανυπομονησια να δουμε τους ενδιαφερομενους για τον Δημο Ορεστιαδας,καθως και τους υποψηφιους των ψηφοδελτιων τους.
    Θελουμε κατι το νεο,το φρεσκο,που θα μας κανει να προβληματιστουμε,που θα αλλαξει την Ορεστιαδα και θα την βγαλει από την αφανεια και την μιζερια δεκαετιων.Τολμηστε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/8/13 16:20

    Η επιλογή μισθού ή αντιμισθίας ισχύει με τον νόμο 4024/2011 αλλά ο Ουρουμιδης κανει την πάπια με τις πλάτες του Διευθυντή που ολοι ξερουν περι τινος προκειτε... αλλά και τις πλάτες της παράταξης χαμαλίδη και τις περιεργες διασυνδέσεις που υπάρχουν, όλων αυτών μεταξύ τους.
    Τι σχέση εχει ο Χαμαλίδης με τον ενοικιαστή της ΔΕΥΑΟ με 1400 ευρώ το μήνα;
    Γιατι δενπάνε σε δημοτικό χώρο για εξοικονόμηση χρημάτων οπως οι καιροί προστάζουν; Μήπως δεν υπάρχει;;; ή θα χαθεί το ενοικιο για τον κολλητό μας, χρηματα για τον κολλητό μας επίσης δικηγόρίσκο, τον δικο μας εργολαβο παρασκευοπουλο και άλλους τέτοιους κολλητούς;
    Επειδή πιστευει οτι μπορει να συνεχισει να τα τσεπωνει στην ζουλα να δωσει αμεσως στην δημοσιοτητα τις επιστολες που εχει λαβει απο το γενικο λογιστηριο και να αφησει τα κολπακια επιστρεφοντας πισω αυτα που δεν ειναι δικα του!
    Καλα ρε ουρουμιδη αστυνομικος εισαι;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/8/13 16:35

    ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΑΟ
    Γραμματεία Δ.22 – Μισθολογίου
    210 33 38 406
    ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΜΟΥΖΑ ΟΥΡΟΥΜΙΔΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/8/13 17:31

    Μαυρίδη οχι μονο ερωτήσεις.Πράξεις ,μια μηνυτηρια αναφορά δεν κοστίζει τίποτε,εκτός και αν μόνο γαυγίζεις για να γαυγίζεις!!!!!!!! Είναι πέρα για πέρα παράνομος ο δεύτερος μισθός οπως και αν τον βαφτίζουν..ΕΜΠΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/8/13 02:02

    Η ΔΕΥΑ Ορεστιάδας έχει πάψει από καιρό να υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο!! Προσωπικό που αμοίβεται δυσανάλογα με την υπηρεσία που παρέχει, υψηλού κόστους τέλη ύδρευσης και αποχέτευσης, καμία ενημέρωση στον δημότη (εκτός των ''συνεργαζόμενων ΜΜΕ'', μονοπολιακού χαρακτήρα συμβάσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ με συγκεκριμένο εργολάβο από ίδρυσης της εταιρείας, εργολαβία καθαρισμού του νερού (λόγω προβλήματος μαγγανίου σε δύο γεωτρήσεις) και τυχαία ανάδοχος ο εν λόγω εργολάβος με μόνο χαμένο το δημότη που θα πληρώνει αντιδραστήρια καθαρισμού για κάθε κυβικό μέτρο νερού στους αιώνες των αιώνων ...... αμήν, ενώ θα μπορούσαν να επιλέξουν άλλες λύσεις, καμία εκδήλωση επιστημονικού χαρακτήρα (ημερίδες, συνέδρια, κ.α.) ή εκδηλώσεις κοινωνικής ευθύνης έτσι ώστε να επιστραφεί στον δημότη μέρος των χρημάτων που πληρώνει, διευθυντής ''φαντομας'', καμία συνεργασία με άλλους κοινωνικούς φορείς ΤΕΕ, κ.α. παρά μόνο για ΄΄δουλειές''.

    Ας είναι καλά για κάτι και ο ΓΑΠ που έκανε τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ και ενημερωνόμαστε!

    Σε προσωπικό επίπεδο τώρα : ΑΝΤΩΝΗ αφού τράβηξες το σκοινί για την θέση να έχεις τώρα, να ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΈΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ!! Αστυνομικός γαρ!!! Έχεις και την υποχρέωση απέναντι στο σώμα που εκπροσωπείς. Τέλος μαζί με τον ΔΗΜΑΡΧΟ να ζητήσετε συγνώμη από όλους με ανακοίνωση ή συνέντευξη!! Για να είμαστε ενταξει!!!

    Και μια προτροπή σε όσους συμμετέχουν στο Δοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑΟ να ζητήσουν να μάθουν τις τυχόν ποινικές και αστικές ευθύνες, για να μην εκπλαγούν στο ....... μέλλον!!

    Σε ότι αφορά τους δημοτικούς συμβούλους να ασκήσουν το δικαίωμα που ο νόμος επιβάλλει και να αφήσουν τα επικοινωνιακά παιχνιδάκια!!

    Η υπόθεση ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΑΝΟΙΞΕ!! Μέχρι τέλους του έτους πολλά θα ....... .

    Τα υπόλοιπα μόλις υπάρξουν αντιδράσεις!!!!

    Διότι θα ξανασχολιάσω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/8/13 10:34

    Ο Χαμαλίδης που είναι γιατι δεν σχολιάζει το παραπάνω σκάνδαλο ; Αυτός για 500 σταυρούς δεν βγήκε δήμαρχος, αυτά θα έκανε καυτός αν έβγαινε γι αυτο δεν μιλάει , μας εμφανίζεται ως σωτήρας ο Μαυρίδης που και απο πολιτικό τζάκι προέρχεται και βρώμικες διασυνδέσεις διατηρεί μέχρι κ σήμερα . Οσο για τον Μουζά το έχει κάνει μαγαζάκι του ... Η ορεστιάδα κοιμάται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/8/13 16:09

    Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΕΙΔΕ ΜΠΩΛΙΚΟ ΦΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΜΗΣΕΙ ΣΑΝ ΤΑΥΡΟΣ ΕΝ ΥΑΛΟΠΩΛΕΙΟ. ΤΑ 35000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ(ΧΑΜΑΛΙΔΗ ΜΑΥΡΙΔΗ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ----ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ---- ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΟΥΠΙΑ ΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ, ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟ
    ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΗΜΙΚΟΣ-ΧΛΩΡΙΩΣΗ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΕΥΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΜΕ 2000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΕΥΑΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ;;;
    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΒΡΗΚΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ....ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΣΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ....
    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΑ ΤΑ ΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.