29.8.13

Σωκράτης Ξυνίδης: Μαύρο χρήμα του παρακράτους συντηρεί συγκαλυμμένους «χρυσαυγίτες» στη Θράκη

Με σκληρές εκφράσεις, παρότι δεν αποκαλύπτει ταυτότητες και με τίτλο «κάποιοι είναι χειρότεροι από τους χρυσαυγίτες», ο πρώην Υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης, με ανάρτηση στο προσωπικό του blog, κάνει λόγο για συγκαλυμμένους φασίστες που δρουν στη Θράκη, χρηματοδοτούμενοι από μαύρο χρήμα, παίζοντας το ρόλο του παρακράτους. 
Στην ανάρτηση του κάνει λόγο για «θεωρητικούς» και «διανοουμένους» της δεκάρας που δρουν  σε διάφορες συλλογικότητες για να καλύπτεται με διάφορα προσωπεία το ξεκάθαρο φασιστικό και «χρυσαυγίτικο» περιεχόμενο της δράσης τους. Πάντως, επισημαίνει ότι οι πολίτες διαθέτουν, πια, ανώτερο μορφωτικό επίπεδο και η σύγκρουση αυτή μπορεί να προκαλέσει τη νέα δημοκρατική περίοδο. Διαβάστε την ανάρτηση του Σωκράτη Ξυνίδη…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/8/13 10:24

    EPEIDH DEN KATALABA TIPOTE KALYTERA NA TA KANEIS PIO LIANA SOKRATI.....MONO STO TELOS KATI GIA NEA DIMOKRATIKH PERIODO AN KATALAVA...PLAKA KANEIS PISTEYO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Τους ενώνει η αγάπη για την Ελλάδα», το δίδυμο του βαθέως κράτους της Ελλάδας και της Τουρκίας. Χρόνια προσπαθεί με κάθε μέσον νόμιμο και παράνομο τα εναπομείναντα σταγονίδια του βαθέως κράτους της Τουρκίας για να καταργηθεί η εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση των Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης που συμμετέχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις και εντάσσονται, σύμφωνα με τη νομοθεσία σε ειδική κατηγορία, με αποτέλεσμα να εισέρχονται σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με πολύ χαμηλότερη βαθμολογία από τις υπόλοιπες κατηγορίες.
    Το ίδιο απαιτεί και η Χρυσή Αυγή για τους Έλληνες μουσουλμάνους υποψήφιους. Ποια η διαφορά μεταξύ Ελλήνων φασιστών και Τούρκων φασιστών. ΚΑΜΙΑ. Συμπίπτουν στην ιδεολογία και στην τακτική. Συνεταιράκια λοιπόν όχι μόνο τα εκπαιδευτικά αλλά και σε πολλά θέματα. Συμπορεύονται αντάμα χέρι-χέρι προβοκατόρικα στην νεοναζιστική ιδεολογία και θεωρία στη πράξη.
    Δίκαιο έχει λοιπόν ο κ. Ξυνίδης που αναφέρει στο σχόλιό του:
    «Και όλως περιέργως είναι πολύ καλά δικτυωμένοι μεταξύ τους σε όλη τη χώρα (και στις όμορες χώρες από ότι φαίνεται). Το ερμηνεύουν λέγοντας ότι «τους ενώνει η αγάπη για την Ελλάδα».
    Όλα για τη πατρίδα ρε γαμώτο τα Ελληνόφωνα Και Τουρκόφωνα φασισταριά για να γεμίζουν τις τσέπες με μαύρο χρήμα..
    Penche

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.