29.8.13

Δείτε τις βάσεις για την εισαγωγή στα ΑΕΙ, ΤΕΙ, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές

Στο διαδίκτυο και τα λύκεια όλης της χώρας αναρτήθηκαν οι βάσεις εισαγωγής και τα ονόματα των επιτυχόντων στα πανεπιστήμια, τα ΤΕΙ και στις Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές, βάζοντας τέλος στην αγωνία χιλιάδων παιδιών που έλαβαν μέρος στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/8/13 14:47

    Ομολογώ ότι η ύπαρξη σχολής ΤΕΙ υπό τον τίτλο "Διαχείριση εκκλησιαστικών κειμηλίων" με ξεπερνά. Η φαντασία του πελατειακού κράτους είναι αξεπέραστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/8/13 14:47

    Έλα να μην ακούω αηδίες. Εννοείται ότι και χωρίς μνημόνιο θα μπαίναμε στον κόπο να ερευνήσουμε ποιοι ΔΥ έχουν προσληφθεί με πλαστά πιστοποιητικά. Έτοιμοι ήμασταν να το κάνουμε το 2010, αλλά μας πρόλαβε το μνημόνιο στο τσακ. Ομοίως με την απογραφή του αριθμού των ΔΥ, των συνταξιούχων και των μαϊμού αναπήρων και των κουφών που τους αρέσει ο Τσαλίκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.