31.8.13

Η πρώτη δημοσκόπηση μετά τις διακοπές του καλοκαιριού! Ισοπαλία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ … βυθίζεται το ΠΑΣΟΚ!

Συνεχίζουν να «κονταροχτυπιούνται» ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ σε νέα δημοσκόπηση, με το ΠΑΣΟΚ να είναι πέμπτο κόμμα, καθώς το προσπέρασε το ΚΚΕ!!! Πιο συγκεκριμένα:
Στη δημοσκόπηση που διενήργησε η Metron Analysis για λογαριασμό της εφημερίδας «Επενδυτής», η ΝΔ εμφανίζεται πρώτη με ποσοστό 29,1%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί κατά πόδας με 29%. Η Χρυσή Αυγή παραμένει σταθερά τρίτη με ποσοστό 11,7%, ενώ την έκπληξη κάνει το ΚΚΕ το οποίο εμφανίζεται τέταρτο κόμμα με ποσοστό 6,9%, αφήνοντας πίσω του το ΠΑΣΟΚ με 6,8%.
Στη συνέχεια, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ακολουθούν με ποσοστό 5,1%, ενώ στο όριο της εισόδου στη Βουλή βρίσκεται η ΔΗΜΑΡ με 3,1%. Από τα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα, μεγάλη αύξηση παρουσιάζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι, οι οποίοι σημειώνουν ποσοστό ύψους 2,4%.
Στο ερώτημα «ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός», ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται πρώτος με ποσοστό 31% έναντι 11% του Αλέξη Τσίπρα, με το 40% να απαντά «κανένας». Τέλος, στην ερώτηση σχετικά με το θέμα των πρόωρων εκλογών, το 64% επιθυμεί να συνεχίσει η κυβέρνηση την θητεία της, ενώ το 34% επιθυμεί πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/9/13 11:11

    Δε τα λέτε καλά:

    1. Το σημαντικό της δημοσκόπησης είναι το υψηλό ποσοστό αναποφάσιστων

    2. Ο ΣΥΡΙΖα (το ... ποτάμι του λαού) είναι καθηλωμένος κάτω από 20% σε ισοπαλία με τους προδότες του ενός πόλου της Κυβέρνησης. Κοντά στο 30% φθάνει με αναγωγή που με τόσους αναποφάσιστους είναι αναξιόπιστη με΄θοδος.

    3. Η Χρυσή αυγή καθηλωμένη (ίσως πάρει τους περισσότερους αναποφάσιστους όμως)

    4.Ο άθλιος ΣΑμαράς υπερέχει του αλήτη ξεκάθαρα

    5. Οι 2 στους 3 θέλουν εξάντληση τετραετίας

    Όσον αφορά την ισοπαλία ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ (που κάνει το ΠΑΣΟΚ τυπικά 5ο κόμμα θέση στην οποία βρέθηκε πολλές φορές σιγά την είδηση) αυτό είναι πολύ πίσω σε προτεραιότητα.

    Φροντίστε εσείς οι πρώην ΠΑΣΟΚοι που μετακομίσατε στο ΣΥΡΙΖα να ενισχύσετε το κόμμα που σας έκανε ανθρώπους και μας παγιδεύσατε και εμάς να σας στηρίζουμε από το 1974, και ενώ εμείς κάπως αντέχουμε εσείς αμέσως λακίσατε ως γνήσιοι τυχοδιώκτες που είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/9/13 11:19

    Ας το πούμε καθαρά, όσοι απομείναμε να συζητάμε περί αυτών: ο εχθρός είναι ο Σύριζα. Όσο κι αν προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι είναι καλύτερος ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Τζήμερος, η Μπακογιάνη ο εχθρός είναι και θα παραμείνει ένας.
    Οι επόμενες εκλογές θα έχουν ένα και μόνο ιδεολογικό δίπολο: Δημοκρατία ή Ολοκληρωτισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/13 17:28

      Και φυσικα στη μαχη εναντια σ' αυτο τον ενα εχθρο, ο Λαικος Συνδεσμος "Χρυση Αυγη" θα ειναι οπως παντα στο πλευρο σας!

      Ζητω η πατρις λεμεεεε!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/9/13 07:37

      Αντέχουν και τα δύο στρατόπεδα (παρανοϊκοί vs δειλών) αλλά ο Τσίπρας χάνει από δυναμική στην δημοφιλία...
      Χρειαζόμαστε και άλλους νεκρούς επειγόντως!!!

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος1/9/13 15:22

    ΒΕ ΝΙ ΖΕ ΛΟΣ - ΒΕ ΝΙ ΖΕ ΛΟΣ !!!!!
    ΠΑ ΣΟΚ - ΠΑ ΣΟΚ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/9/13 19:11

    Το παλιο πασοκ και το κκε εσωτερικου κολησαν ,ο αλεξης κι αυτος στην κατηφορα χωρις φρενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/9/13 08:10

    Και τώρα ένα μήνυμα για τους νέους: μη σκάτε αν δεν μπήκατε στη σχολή που θέλατε, οι βάσεις για το ΠΑΣΟΚ είναι πολύ χαμηλές, ελάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.