13.8.13

Δωρεάν μαθήματα σε μετεξεταστέους από το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αλεξανδρούπολης

Το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης προχωρά σε μια ακόμη κοινωνική δομή δημιουργώντας Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές γυμνασίου, λόγω ελλιπούς παρακολούθησης μαθημάτων ή χαμηλής βαθμολογικής επίδοσης.
Τα βοηθητικά μαθήματα θα είναι δωρεάν και αφορούν μαθητές και μαθήτριες από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες ελέγχονται από τους κοινωνικούς επιστήμονες του Πολυκοινωνικού και που πληρούν τις προϋποθέσεις (Ε1, Ε2, Ε9, Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, συνέντευξη και επίσκεψη στο σπίτι).
Τα μαθήματα θα διαρκέσουν από τις 19 Αυγούστου 2013 έως τις 30 Αυγούστου 2013 και θα πραγματοποιούνται σε κλιματιζόμενη αίθουσα του Πολυκοινωνικού (Καρτάλη 2, δίπλα στο νέο ΚΑΠΗ, πλησίον του 5ου Γυμνασίου), καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 6:00 μμ – 8:00 μμ.
Όσοι από τους γονείς των μαθητών και των μαθητριών επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Αβραμίδη Παρασκευά, καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ώρες, στο τηλέφωνο 2551029188.

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.