28.8.13

Κι όμως είναι πιο ηλίθιος από τον Μπους!

Ο πρώτος μαύρος πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα μιλάει ενώπιον χιλιάδων Αμερικανών πολιτών για το όραμα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, θιασώτη του αγώνα για ισότητα και ειρήνη. Ακριβώς την ίδια ώρα, ο ίδιος ενορχηστρώνει επικείμενη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος29/8/13 14:49

    Οσο δεν γινοταν τιποτα ολοι ελεγαν "οι Αμερικανοι που ειναι και δεν επεμβαινουν τωρα ?" , τωρα που οπως φαινεται θα γινει επεμβαση φωναζουν "φονιαδες των λαων Αμερικανοι".

    Δεν μπορώ να κατανοήσω την αλληλεγγύη των κομμουνιστών όλων των εκφάνσεων υπέρ του εκάστοτε ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ που στοχοποιεί η Δύση.
    Η Συρία είναι όντως περίπλοκη περίπτωση (εμφύλιος γαρ) αλλά οι ψεκασμένοι κομμουνιστές δεν εξετάζουν καν τα γεγονότα, στο μικρό τους μυαλουδάκι ο,τι και να κάνουν οι διαβολικές ΗΠΑ με τους διαβολικότατους συμμάχους τους είναι λάθος και καταδικαστέο, τα "επιχειρήματά" τους δε εξαντλούνται σε συνωμοσιολογικές προσεγγίσεις επιπέδου καφενείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.