30.8.13

«Φλερτ» Πεταλωτή με ΔΗΜΑΡ για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς

Στην ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς που σχεδιάζει ο Φώτης Κουβέλης, συμφώνησε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, μετά τη συνάντηση που είχε με στελέχη της ΔΗΜΑΡ στην Θράκη.
Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ΔΗΜΑΡ Ροδόπης, πραγματοποιήθηκε σε «πολύ καλό κλίμα» η συνάντηση των στελεχών της Δημοκρατικής Αριστεράς με τον κ. Πεταλωτή και συμφωνήθηκε η «αναγκαιότητα συνάντησης ευρύτερων δυνάμεων, κινήσεων και προσωπικοτήτων για την ανασυγκρότηση του χώρου του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού και της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης». Τέλος, τόσο ο πρώην υπουργός όσο και τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ, συμφώνησαν «να αναληφθούν το προσεχές χρονικό διάστημα εκατέρωθεν πρωτοβουλίες που ενισχύουν αυτή την προοπτική».
Να σημειωθεί ότι στην συνάντηση συμμετείχαν (εκτός του Γιώργου Πεταλωτή), τα μέλη της Κ.Ε. της ΔΗΜΑΡ, Βασίλης Τραϊφόρος και Κώστας Δέλκος και οι επικεφαλής του ψηφοδελτίου σε Ξάνθη και Ροδόπη, Χρήστος Γκαρμπούνης και Ιλχάν Αχμέτ καθώς και τα μέλη της Ν.Ο. Ροδόπης, Δάμων Δαμιανός και Συμεών Σολταρίδης.

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/8/13 19:30

    ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΜΝΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ.ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Ή ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ?ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ?ΧΑΧΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕΤΕ,ΑΛΛΑ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ,ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΑΙΩΑΝΕΣ ΠΙΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/8/13 23:06

      19.30 αποδεικνύεις στον Στυλιανίδη ότι αξίζεις τα λεφτουδάκια που παίρνεις.
      Αλλά άδικα. Δεν τον χλευάζουν εδω τον Στυλιανίδη, τον κράζουν παντού.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/8/13 23:06

      Τερτίπια του Πεταλωτή για να φέρει ψηφοφόρους σε ΠΕτρίδη και Γιαννακίδη.Αυτά αλλού.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/8/13 21:27

    ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΔΗΜΑΡ, ΔΑΜΩΝΑ, ΙΛΧΑΝ!!!!!!!
    ΦΟΡΤΣΑ ΓΙΩΡΓΑΡΕ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος31/8/13 18:15

      Ο Δάμωνας δεν ήταν υποψήφιος με τον Πετρίδη?

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος30/8/13 22:40

    Κι ύστερα ξύπνησαν οι Κουβελαίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος31/8/13 12:10

    Προς αποκατάσταση της αλήθειας για το τι πιστεύει ο σεμνός, έντιμος, προσγειωμένος και ουσιαστικός ΠΕταλωτής διαβάστε την προσωπική του ανακοίνωση (τα σχόλια από κάτω πολύ εύστοχα, ειδικά αυτά που βάζουν στη θέση τους τα αντιπεταλωτικά παπαγαλάκια) για να μην λέτε άλλα αντ΄άλλων:

    http://www.parapolitiki.com/2013/08/giorgos-petalotis-pleiopsifiko-polo-proodou-exei-anagki-o-topos-oxi-trito.html

    Την δική του απάντηση στα σενάρια που θεωρούν δεδομένη την προσχώρηση του στη Δημοκρατική Αριστερά δίνει ο πρώην υπουργός Γιώργος Πεταλωτής, μέσα από την Παραπολιτική.

    Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

    Πίστευα και θα πιστεύω στην σύγκλιση των προοδευτικών - μεταρρυθμιστικών δυνάμεων της χώρας, αλλά και της Ευρώπης, αντίθετα με την μεθοδευμένη πολυδιάσπασή τους.

    Στην κρίσιμη για το μέλλον της χώρας περίοδο που ζούμε, εξακολουθώ να πιστεύω στην συνένωσή τους, όχι ως ένα «τρίτο πόλο», αλλά ως τον πρώτο πόλο προόδου που έχει ανάγκη ο τόπος. Έναν πολιτικό χώρο ορθολογικών επιλογών, ρεαλιστικής αντίληψης και ουσιαστικών, δυναμικών μεταρρυθμίσεων.

    Το ΠΑΣΟΚ ως η κατεξοχήν -ιστορικά- έκφραση των πλέον δυναμικών και πρωτοπόρων τμημάτων της ελληνικής κοινωνίας, εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να εξαντλήσει την προοπτική του στην, έστω και αναγκαία, αλλά μόνον προσωρινή συγκυβέρνηση με τη ΝΔ. Οφείλει να απευθύνει στρατηγική πρόσκληση σε κόμματα, "προσωπικότητες", αλλά και στον μεγάλο αριθμό πολιτών που σήμερα νιώθουν εγκλωβισμένοι σε ένα τεχνητό δίπολο, το οποίο στην ουσία δεν υφίσταται , αφού δεν προσφέρει καμιά λύση στα μεγάλα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

    Στο πλαίσιο της ανάγκης σύγκλισης του προοδευτικού σοσιαλδημοκρατικού χώρου, οφείλουμε να συζητήσουμε την προοπτική ευρύτερων πολιτικών συνεργασιών και κοινών δράσεων, σε πολλά επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος31/8/13 13:51

    Ο Ιλχάν κουβαλάει μαζί του πανω από 10.000 ψηφοφόρους. Πολύ περισσότερους από τον Χατζηοσμάν. Μην το ξεχνάμε. Σε δύο εκλογικές αναμετρήσεις με δύο διαφορετικά κόμματα πήρε πάνω από 10.000 ψήφους. Ο Χατζηοσμάν με όλο το προξενικό σύστημα πήρε 7.000 ψήφους και με αντίπαλο μία κοπελίτσα που πήρε 80 ψήφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος31/8/13 18:18

    Ο Βενιζέλος βουλιάζει αλλά και η ΔΗΜΑΡ σκορπιοχώρι φαίνεται.Ο Πεταλωτής δεν πάει από το κακό στο χειρότερο.
    Φαίνεται ότι κάνει μανούβρες για ευρωβουλή όπου θα υπάρχουν κοινά ψηφοδέλτια.
    Γράψτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος31/8/13 21:19

    Ο καθένας κάνει το κομάτι του. Η ΔΗΜΑΡ προσπαθεί να επιβιώσει και ψάχνει τρανταχτές μεταγραφές που δεν κάθονται όμως όπως φαίνεται.
    Και το ΠΑΣΟΚ του ΥΠΕΞ και Αντιπροέδρου Βενιζέλου, του έδωσε αμέσως Τομέα Δικαιοσύνης και Εξωτερικών όπως γράφουν σήμερα οι εφημερίδες και τον βάζουν ομιλητή στην επέτειο της 3 Σεπτέμβρη άρον άρον.
    Και όπως συζητιέται πάει ντουγρού για ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.
    Αυτή είναι η δουλειά και τίποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/9/13 11:58

      Λες να υπαρχει ενιαιο ψηφοδελτιο στις ευρωεκλογες?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/9/13 08:07

      Δεν ξέρω αν θα πάει για ευρωβουλευτής ο Πεταλωτής, πάντως αν πάει, καλή του επιτυχία. Αυτό που ξέρω είναι ότι οι ... αντισυστημικοί της Χρυσής Αυγής έχουν ήδη διαλέξει τον έναν από τους 2-3-4-... ευρωβουλευτές που θα βγάλουν αφού οι "αγανακτισμένοι επαναστάτες" τους έκαναν φίρμες.

      Η σύζυγός του αρχηγού της Χαυγής κυρία Ελένη Ζαρούλια έχει «καπαρώσει» την πρώτη θέση του ευρωψηφοδελτίου, ακόμα μία εξέλιξη στο στρατόπεδο των τίμιων αδιάφθορων της ελλάδας που βρωμούν τελικά κια υτοί οικογενειοκρατία.

      ΆΣχετο με το ευρωψηφοδέλτιο αλλά ας πούμε ότι ο στενός φίλος της κόρης του αρχηγού κ. Αρ. Ματθαιόπουλος (που αυτοχαρακτηρίζεται ως «αγωνιστής του δρόμου», αλλά όσοι τον γνωρίζουν και πολύ έγκυρα ρετπορτάζ εφημερίδων λένε πως είναι ένας «ακραίος ρατσιστής, υμνητής του Άουσβιτς») κατάφερε και αυτός να εισέλθει στη Βουλή. Ο κ. Μιχαλολιάκος, βλέπετε, φρόντισε να παραιτήσει τον εκλεγμένο βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής και στη θέση του να βάλει το φίλο της κόρης του.

      Κανείς στο κόμμα του, δεν αποκλείει πλλεον να είναι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές ακόμα και η κόρη του Ουρανία (η οποία είναι ήδη κομματικό στέλεχος και ασχολείται πρωτίστως με τη νεολαία).

      Διαγραφή
    3. ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ3/9/13 00:27

      Εσένα καλέ μου φίλε 08.07 ο καημός σου είναι οι χρυσαύγουλοι που θα έρθουν και πρώτοι στις Ευρωεκλογές? Εδώ για Πεταλωτή μιλάμε και για ΔΗΜΑΡ αν δεν το κατάλαβες....Εξάλου μην ψηφίσεις την Ζαρούλια ή την κόρη του Μιχαλολιάλου για να μην εκλεγούν.Μεγάλο ζόρι μάλλον τραβάς με τους χρυσαύγουλους.....

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος2/9/13 13:17

    Απο Βοστανίστας>ΔΗΜΑΡΙΣΤΑΣ>Απο ΔΗΜΑΡΙΣΤΑΣ>ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΣ>Απο ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΣ τρεχα και γύρευε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/9/13 14:41

      Νομίζω 13:17 ότι πρέπει να αλλάξεις λίγο τις συνταγές σου γιατί κάποια δοσολογία δε φαίνεται να λειτουργεί καλά. Και καλού κακού ζήτα βοήθεια από κάποιον ειδικό, που και που μάλιστα, για να μην έχεις άγχος χρημάτων, εμφανίζονται και κινητές μονάδες ψυχιατρικής υποστήριξης.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.