27.8.13

ΑΝΑΠΤΥΞΗ! Έρχονται 40.000 νέα λουκέτα σύμφωνα με την ΓΣΕΒΕΕ

Ένα βήμα πιο κοντά στο λουκέτο εκτιμάται ότι θα βρεθούν 40.000 επιχειρήσεις το β’ εξάμηνο του 2013, διπλασιάζοντας τον αριθμό των κλειστών καταστημάτων σε σχέση με το 2012 στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με την Ναυτεμπορική, μετά από την εξαμηνιαία έρευνα της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος, που παρουσιάζεται, το β’ εξάμηνο του 2013 οριοθετεί το τέλος της εποχής των ψευδαισθήσεων για τις επιχειρήσεις και για τις προοπτικές μείωσης της ανεργίας, αφού εάν επαληθευτούν οι εκτιμήσεις θα προστεθούν στους ανέργους άλλες 150.000 άνθρωποι. Το ποσοστό των ΕΒΕ που αναμένει επιδείνωση του οικονομικού κλίματος στις μικρές επιχειρήσεις εκτοξεύτηκε στο 70%, δείκτης που χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα μεγάλος.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος27/8/13 13:12

    Πραγματικό γεγονός...

    Χτες σε μια κοινή παρέα, μια γυναίκα 40+ φώναζε για τους Γερμανούς, για την Τρόικα, και άλλα πολλά (δεν θα μπω σε λεπτομέριες). *Εχω μάθει να μην έρχομαι σε αντιπαράθεση σε τέτοιες περιπτώσεις.

    Την ρώτησα απλώς γιατί φωνάζει και πώς η κατάσταση την έχει επηρεάσει αυτά τα χρόνια.

    Η απάντηση της με εξόργισε. Η Κύρια ήταν πρώην αεροσυνοδός της Ολυμπιακής (τις καλές εποχές όταν ήταν κρατική). Συνταξιοδοτήθηκε στα 37 της και απλώς τώρα της έχουν μειώσει πάρα πολύ την σύνταξη.

    Ακόμα και σαν συνταξιούχος μπορούσε (μέχρι να αγοραστεί η ολυμπιακή να πηγαίνει τζάμπα ταξίδια με την εταιρεία ενώ τώρα πρέπει να αγοράζει εισητήρια

    Είχα μπροστά μου μια συνταξιούχα η οποία με το ζόρι να είχε πατήσει τα 46......

    Μετά την παρεμβασή μου σώπασα και άκουγα τους γύρω μου να αναλύουν θεωρίες για τα σχέδια των ξένων να μας κατακτήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.