21.8.13

Στον εισαγγελέα Ορεστιάδα 4 Βούλγαροι για παράνομη οπλοκατοχή

Συνελήφθησαν σε χωριό του βόρειου Έβρου, τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 45, 37, 36 και 27 ετών, κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε δύο αυτοκίνητα (με βουλγάρικες πινακίδες), στα οποία επέβαιναν οι τέσσερις αλλοδαποί, εντόπισαν και κατέσχεσαν πέντε μαχαίρια, μήκους από 18 έως 40 εκατοστών, πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (κατσαβίδια, πένσες, κόφτες, αντικλείδια), ένα σιδερένιο λοστό, δύο κουκούλες (full face) και τρία γάντια. Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε μια σιδερογροθιά, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν επτά κινητά τηλέφωνα και τα παραπάνω αυτοκίνητα.  
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και τυχόν εμπλοκή των δραστών σε άλλες αξιόποινες πράξεις. 

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.