11.8.13

Στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου Κ15 οι ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού Τζελέπης και Κυριαλάνης

Στην Εθνική ομάδα Κ15 κλήθηκαν δυο ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού, Γιώργος Τζελέπης και Θανάσης Κυριαλάνης, οι οποίοι βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ Πανθρακικός και παρέλαβαν το έγγραφο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας όπου αναφέρονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού θα πρέπει να βρίσκονται την Δευτέρα 19 Αυγούστου και ώρα 11:30 στην Αθήνα για να πάρουν μέρους στις προπονήσεις προεπιλογής ποδοσφαιριστών της Εθνικής ομάδας Κ15. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά έως και την Τετάρτη 21 Αυγούστου.
Ο Θανάσης Κυριαλάνης (μέσος) γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1999 ενώ ο Γιώργος Τζελέπης (τερματοφύλακας) στις 12 Νοεμβρίου 1999.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.