2.8.13

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο Νο1 κίνδυνος για την Ελλάδα

Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ένας πολιτικός με δυνατότητες κάτω του μετρίου και με κοινωνικά και πολιτικά ερείσματα ελάχιστα. Οι μοναδικοί του συμπαραστάτες είναι μία σέχτα συνεργατών και υποστηρικτών περιορισμένων δυνατοτήτων και αντίληψης για τα πράγματα, η ντόπια ολιγαρχία και βέβαια το Βερολίνο που έχει ανακαλύψει τον πιο πιστό σύμμαχο στον ευρωπαϊκό χώρο.
Αντικειμενικά θα μπορούσε να ηγείται ενός κόμματος το οποίο ίσα που θα κατάφερνε να εισέλθει στη βουλή ή μιας διακοσμητικής πολιτικής πρωτοβουλίας σαν τις δεκάδες που έχουν δημιουργηθεί και ξεπηδήσει στην Ελλάδα της κρίσης.
Κι όμως, η συγκυρία τα έφερε έτσι τα πράγματα, ώστε εξαιτίας της δουλοπρέπειάς του και της υποταγής που εμφανίστηκε πρόθυμος να δείξει στην Γερμανική Καγκελαρία, ο Αντώνης Σαμαράς έγινε πρωθυπουργός μετά από δύο δεκαετίες παραμονής στο περιθώριο (είναι βέβαιο ότι πριν από χρόνια, μία τέτοια προοπτική θα προκαλούσε τουλάχιστον άφθονο γέλιο).
Οι δύο δεκαετίες αυτές, όμως, δημιούργησαν στον Αντώνη Σαμαρά το πάθος για την ... πρωθυπουργία, εκδικητική μανία και εμμονές που δεν ξεπερνιούνται. Όμως, η χώρα δεν είναι παιχνιδάκι για να παίζουν οι αποτυχημένοι της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας.
Την πρωθυπουργία Σαμαρά ο ελληνικός λαός θα την πληρώσει πολύ ακριβά. Όσο ο Αντώνης Σαμαράς παραμένει στο Μέγαρο Μαξίμου, η χώρα πραγματοποιεί σταθερά βήματα προς τον γκρεμό, προς την κόλαση, προς την απόλυτη καταστροφή. Όσο, όμως, πιο γρήγορα ολοκληρωθεί η δημοκρατική ανατροπή αυτής της λαομίσητης κυβέρνησης, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να ανακάμψει η χώρα. Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο Νο1 κίνδυνος για την Ελλάδα.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/8/13 22:44

    Συμφωνούμε αλλά είναι λίγο αργά για δάκρυα. Συμμαχήσατε μαζί του για να ανατρέψετε τον ΓΑΠ, να χαντακώσετε τον τόπο και τώρα θερίζουμε Χαυγή και παράφρονες του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο έχει αυτούς αντιπαλους, τους καλύτερους συμμάχους του για να διώξει τον ΓΑΠ, ο Σαμαράς δε φοβάται. Τον στηρίζει η βλακεία, η ανεπάρκεια και το "λίγο" των αριστεροδεξιών φασιστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/8/13 12:22

    Η διαφθορά θα αποτελέσει παρελθόν με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ" δήλωσε ο κ. Αλέξης Τσίπρας. Λησμόνησε να προσθέσει ότι μαζί με τη διαφθορά παρελθόν θα αποτελέσει ο καρκίνος, η παγκόσμια φτώχεια, το AIDS, οι καύσωνες το καλοκαίρι, η τρύπα του όζοντος και το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Ουδεμία έκπληξις πάντως. Κάθε ολοκληρωτικό κόμμα θεωρεί ότι αν κυβερνήσει θα επέλθει αυτομάτως ο ηθικός εξαγνισμός της κοινωνίας. Τα ίδια λέει και η Χρυσή Αυγή. Όταν η πολιτική μετατρέπεται σε σωτηρολογία θρησκευτικού τύπου κάτι τέτοια λέγονται μοιραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/8/13 12:29

    Απορώ πώς τόσα εκατομμύρια Ευρωπαίοι κάνουν βόλτα στις παραλίες μας αντί να δουλέυουν για να μας δανείζουν!!!

    Άνγκελα, SOS, τράβα τη πρίζα!!! Ίσως βάλουμε μυαλό έτσι. Και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του. Του Σαμαρά συμπεριλαμβανομένου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος3/8/13 15:20

    Μια χώρα που εν μέρει εξαρτάται από άνθρωπο που βάφτισε το γιό του Ερνέστο (από το γνωστό επαναστάτη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.