29.7.13

Θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Μαρώνειας – Σαπών για μεταλλευτικές έρευνες στην περιοχή #skouries

Αν δει κανείς την ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρώνειας – Σαπών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 30 Ιουλίου 2013, θα διαπιστώσει πως ένα θέμα … έχει πολύ «ψωμί»!
Το 12ο θέμα αναφέρεται στην «λήψη απόφασης περί χορήγησης ή μη άδειας μεταλλευτικών ερευνών σε περιοχή του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών»! Θα μας πει κανείς τι είναι αυτό, ποιες μεταλλευτικές έρευνες θα γίνουν, ποια περιοχή είναι; Είπαμε καλοκαιρινή ραστώνη, αλλά όχι κι έτσι…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/7/13 13:09

    Στον προϋπολογισμό του κράτους θα έχει πλάκα να συμπεριλαμβάνονται έσοδα από την εκμετάλλευση των μεταλλείων χρυσού τα οποία θα εισέπρατταν από την αγαπητή τους Eldorado, και όπως είναι φυσικό 200-300 εκ. ευρώ θα πήγαιναν σε καλή μεριά , στους δανειστές για την ελάττωση του χρέους.
    Με τη αναστολή των εργασιών αφού δεν παράγεται το προϊόν ο χρυσός δεν θα εισπραχθεί ο ανάλογος ΦΠΑ και οι ανάλογοι φόροι, θα αυξηθεί η ανεργία με όλα τα συνεπακόλουθα. Η διάμετρος της μαύρης τρύπας θα μεγαλώσει και τη χασούρα θα την χρεώσουν στον Ελληνικό λαό.
    Ωραίες συμφωνίες έκαναν, χωρίς ρήτρες , μπέστε σκύλοι και αλεστικά μην δίνεται.
    Άνευ του μέλανα ζωμό όσο και να στύψεις το χρυσό παραδάκι δεν αφήνει να εξοφληθούν οι δανειστές για ελευθερωθεί η πατρίδα από τις κατοχικές δυνάμεις.
    d-f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/13 15:22

    Ο Κακουλιδης και οι σύντροφοί του θα είναι εκεί ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/13 20:31

    Το γραφείο τύπου Ιωννάκη πρώην αν δεν κάνω λάθος Στυλιανίδη, ο κ. Καρανίκας θα μας ενημερώσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.