31.7.13

Κάποιος «δανείζεται» νερό στο Πανθρακικό Στάδιο Κομοτηνής

Στο ιστολόγιο μας ήρθε μια καταγγελία, σε ότι αφορά την παροχή νερού στο Πανθρακικό Στάδιο και τις παραδίπλα εγκαταστάσεις ομάδας στίβου. Πιο συγκεκριμένα:
Όπως βλέπετε στην φωτογραφία (κάντε κλικ) η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου Κομοτηνής, μεταφέρει νερό, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, στο Πανθρακικό Στάδιο, καθώς και στις εγκαταστάσεις που υπάρχουν ακριβώς δίπλα σ’ αυτό και φιλοξενούν ομάδα στίβου της πόλης μας. Όπως μπορείτε να διακρίνετε στην φωτογραφία που μας έστειλε ο αναγνώστης μας (κι ελέγξαμε κι εμείς) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΟΛΟΪ μέτρησης για το πόσα κυβικά νερού καταναλώνονται!
Η Διοίκηση της ΔΕΥΑΚ μπορεί να κάνει ένα απλό έλεγχο, τόσο στην παροχή που υπάρχει στο πάρκινγκ στου Σταδίου, όσο και μέσα σ’ αυτό, δίπλα στην βρύση που υπάρχει μόλις βγαίνεις από το ταρτάν του Σταδίου. Αφού η Διοίκηση της ΔΕΥΑΚ κόπτεται για την διαφάνεια στις υπηρεσίες της, καλό είναι να διαπιστώσει αυτή την παρατυπία που δημιούργησε η προηγούμενη δημοτική αρχή.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/7/13 22:10

    Ο κλεψας του κλεψαντος Ω! κλέψαντα γη και υδωρ, λαμόγια του κερατά.
    Έπρεπε σήμερα ο δήμαρχος ο Καρασταυρου και ο Χαραλαμπίδης να ήταν στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/8/13 08:35

    ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ολε ολε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/8/13 16:22

    KAI DEN EINAI TO MONO OLLEΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΑ ΡΑΝΤΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥΣ Κ.Α. ΑΠΛΕΙΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΥΔΠΟΜΕΤΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος4/8/13 23:07

    Το νερό το κλέβουν οι μπανιστηρτζήδες στο πάρκιν για να ξεπλένουν το μουτζό τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.