31.7.13

Σύγχρονη «Μήδεια» στο Διδυμότειχο σκότωσε το ενός έτους παιδί της

Οργή, θυμηδία και αποτροπιασμό προκαλεί το πρωτοφανές έγκλημα που συνέβη στο Διδυμότειχο με πρωταγωνιστές μία 21χρονη μητέρα και το μωρό της 11 μηνών! Η 21χρονη ως άλλη σύγχρονη Μήδεια άρχισε να χτυπάει το αγοράκι της με πρωτοφανή αγριότητα. Το μωρό έχασε τις αισθήσεις του και η νεαρή το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμότειχου.
Όταν τη ρώτησαν οι γιατροί για το τι είχε συμβεί η ίδια το έπαιξε ανήξερη. Ωστόσο το προσωπικό του νοσοκομείου που εξέτασε το μωρό αντιλήφθηκε τα τραύματα που έφερε και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία.
Οι άνδρες της ΕΛΑΣ, που έφτασαν στο νοσοκομείο συνέλαβαν την 21χρονη. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης η 21χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το παιδί της επειδή έκλαιγε. Η 21χρονη ζήτησε και έλαβε προθεσμία 24 ωρών για να απολογηθεί στον ανακριτή.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/8/13 08:40

    "Μήδεια" και μαλακίες. Αμάν τα σύγχρονα στερεότυπα των ημιαγράμματων...

    Η Μήδεια ήταν εξόριστη πριγκίπισσα που εκδικήθηκε τη Νο1 φίρμα της εποχής της, τον Ιάσονα. Ισχυρότατη αυτόνομη και με πλήρη καταλογισμό προσωπικότητα.

    Η καημένη η πεινασμένη και ακαθοδήγητη, έρμαιο των καταστάσεων, γύφτισσα, τι σχέση έχει με τη Μήδεια; Δεν δικαιολογείται προφανώς η πράξη της, και σε κατάθλιψη ή υπο΄επήρεια να ήταν, αλλά αυτή η δημοσιογραφική φιλολογική σαχλαμάρα της αντιστοίχισης με την ευακιρία ενός κοινωνικού δράματος, μόνο για τις εντυπώσεις, καλό είναι να κοπεί. Γελοίοι αμόρφωτοι κωλοέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/8/13 09:12

    Αποτρόπαια πράξη αλλά θα ήθελα πολλούς από μας να ζούσαμε τη ζωή της "σύγχρονης Μήδειας" και τότε το ξανασυζητάμε το ύφος της ανάρτησης. Κατά τα άλλα, σε άλλη ανάρτηση, μέμφονται κάποιοι τον Πεταλωτή επειδή πήγε να ... φάει με φίλο του έξω στην Αθήνα, γιατί λέει δεν επιτρέπεται τέτοια επίδειξη άνεσης. Σκατοέλληνες. Χωριατλεμέδες κομπλεξικοί αγράμματοι. Η μόνη ερμηνεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/8/13 12:36

    Θα έπρεπε να μπορούμε να κάνουμε και like σε σχόλια εδώ πέρα!! Μπραβο ρε 08:40!! Συμφωνώ απόλυτα! Και δεν το λεω ειρωνικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/8/13 18:44

      Κάντε τα με λόγια και όχι με κλικ τα Like

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.