27.7.13

Επίθεση των «υπερασπιστών» του χρυσού στον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Σήμερα, 26 Ιουλίου 2013 και ώρα 19:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, συναντήθηκε Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου κατά της εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού, καθώς και πολίτες που συμμετέχουν σε αυτόν τον αγώνα, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης.
Μοναδικός σκοπός της συνάντησης, η ενημέρωση για τις έντονες κινήσεις της εταιρείας χρυσού εν μέσω θέρους και λήψη απόφασης για την οργάνωση του αγώνα από εδώ και πέρα, γιατί η εταιρεία χρυσού τις τελευταίες ημέρες ενεργοποιείται στην Αθήνα (υπουργεία), σε ΜΜΕ με υπέρτατη ένταση στη διαφήμισή της, με προσκλήσεις θεσμικών από το Ελληνικαναδικό Επιμελητήριο στην Αθήνα, αλλά και με επισκέψεις τους στην Αλεξανδρούπολη, ως και την επίσκεψη του Προέδρου της εταιρείας χρυσού Eldorado Gold, κ. Πολ Ράιτ, στην Αθήνα, με μοναδικό στόχο τη δημιουργία κλίματος ώστε να εγκριθεί η αδειοδότηση της επένδυσης.
Ομάδα οργανωμένων, συντεταγμένων μισθοφόρων της εταιρείας χρυσού από τις Σάπες, εισήλθε στην αίθουσα, δήλωσαν σε ερωτήσεις του Δημάρχου ότι είναι υπέρ της εταιρείας χρυσού και προσπάθησαν να επιβάλουν συζήτηση για να δημιουργήσουν κλίμα υπέρ των χρυσοθήρων, λέγοντας και απειλώντας ότι «Αυτά που ξέρατε μέχρι σήμερα τελείωσαν και από εδώ και πέρα δεν θα σας αφήνουμε να συνεδριάζετε».
Οι συγκεκριμένοι μισθοφόροι καθοδηγούμενοι προφανώς από την εταιρεία χρυσού, με φωνασκίες, ύβρεις και προπηλακισμούς, και δη κυρίως κατά του Δημάρχου που δεν του επέτρεπαν να εξέλθει σπρώχνοντας τον, άπλωσαν πανό υπέρ των χρυσοθήρων και δημιούργησαν χουλιγκανικές εικόνες προκειμένου να τρομοκρατήσουν τα ειρηνικά καθόλα μέλη της επιτροπής και τους φιλήσυχους πολίτες της Αλεξανδρούπολης.
Έτσι τραυμάτισαν την τοπική μας δημοκρατία και απείλησαν ότι με ανάλογες βίαιες ενέργειες από εδώ και πέρα θα προχωρήσουν σε εκφοβισμό των μελών της Διανομαρχιακής Επιτροπής και του λαού που τίθεται ενάντια στην εξόρυξη, με ομόφωνες μάλιστα αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων μας, αλλά και του περιφερειακού συμβουλίου.
Η Διανομαρχιακή Επιτροπή συνέχισε τη συνεδρίασή της στο γραφείο του Δημάρχου και εξέδωσε το παρόν ομόφωνα δηλώνοντας ότι δεν φοβάται τους τραμπούκους και τον τραμπουκισμό, και ότι ο αγώνας μας μετά από 15 έτη συνεχίζεται πιο δυνατά με μοναδικό μας στόχο την αποτροπή της καταστροφής της περιοχής μας, εάν χρειαστεί και με την ίδια μας τη ζωή.    

Διανομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης – Έβρου

κατά της εξόρυξης και μεταλλουργίας χρυσού 

9 σχόλια:

  1. Γιάννης Σωτηριάδης27/7/13 21:42

    Εντάξει να μην λειτουργήσουν τα χρυσωρυχεία.
    Στις προσεχείς όμως Εθνικές εκλογές θα ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ & ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για να λειτουργήσουν τα χρυσωρυχεία γιατί με την ψήφο σας θα αποδεχτείτε και θα εγκρίνεται το «αναπτυξιακό πρόγραμμα» των δύο κομμάτων.
    Μαύρο λοιπόν στα δύο «χρυσοκάνθαρα» κόμματα που εγκρίναν εδώ και 15-16 χρόνια τη λειτουργία των χρυσωρυχείων και συνεχίζουν τις διευκολύνσεις και συνομιλίες με τις εταιρείες χρυσού.
    Ψηφίστε τα antigold κόμματα τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ και τα άλλα μικρά κόμματα που δεν συμφωνούν με τη λειτουργία των χρτσωρυχείων ώστε η πλειοψηφία τους στη βουλή να αποτρέψει την εγκατάσταση των εταιρειών χρυσού στις Σάπες και στο Πέραμα.
    Τα «νταηλίκια» και τα μεγάλα ψεύτικα λόγια δεν βγάζουν πουθενά, όταν μαλώνουν τα βατράχια τα πατούν τα βουβάλια τους συμφέρουν οι καυγάδες του λαού δηλ. το «διαίρει και βασίλευε».
    Η απορία μου είναι η απουσία των νυν και πρώην υπουργών των νυν και πρώην βουλευτών των δημάρχων γενικά η παντελής σχεδόν απουσία των εκπροσώπων των θεσμικών οργάνων από τη σύσκεψη.
    Κατακρίνονται ασύστολα οι ποντίοι πρόσφυγες που τους έφερε ο κ. Σαμαράς στην Ελλάδα και τους υποσχέθηκε πριν 20 και βάλε χρόνια ότι έχουν εξασφαλισμένη εργασία και κατοικία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/7/13 19:52

      Εδώ είναι το ζουμί . Ψηφίστε antigold ΣΥΡΙΖΑ ! Τι μας λετε κ. Σωτηριάδη. Αυτούς τους πρωτόγονους εκβιασμούς για τον εαυτό σας. Εξάλλου τόσα χρόνια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ η επένδυση δεν έγινε.
      Ο Τσίπρας μέσα στις ατελείωτες κωλοτούμπες του μαζί με τον συγκυβερνήτη του (ψε)Κα(σ)μμένο είναι ικανός να ανακαλύψει ότι χρειαζόμαστε και μία εξόρυξη .
      Εδω για τα μάτια του ψεκασμένου έδιωξε τον γερμανό δημοσιογράφο, για τα φράγκα δεν θα το κάνει?
      Εξάλλου όλοι εσείς που μας λέτε τώρα να ψηφίσουμε ΣΥΡΙΖΑ 15,16 χρόνια ΠΑΣΟΚ ήσασταν εσείς κι οι κολλητοί σας και μάλιστα μεγαλοσχήμονες.
      Ζητείστε πρώτοι εσείς συγγνώμη για εκείνα τα χρόνια και μετά ακολουθούμε κι εμείς.

      Διαγραφή
    2. Γιάννης Σωτηριάδης30/7/13 08:57

      Φίλτατε {28/7/13 19:52} αν λέγατε τους λόγους, τις αιτίες , από ποιόν ηγεμόνα και γιατί- αιτιολογημένα και τεκμηριωμένα -δεν θα υπήρχε περίπτωση να μην ζητήσω τη συγγνώμη που απαιτείται για τη σωτηρία του ΠΑΣΟΚ!!

      Συγγνώμη όμως πρέπει να ζητήσουν οι ηγεμόνες σου που κατοικοεδρεύουν στη Θράκη, οι οποίοι εκούσια η ακούσια εγκατέστησαν στη Θράκη τις πολυεθνικές εταιρείες χρυσού και σήμερα «μετρούν τα άστρα» σαν να μην έχουν ουδεμία ευθύνη».
      Ψήφισαν και υπέγραψαν οι ηγεμόνες της Θράκης όλες τις αποφάσεις και η ευθύνη ακέραια είναι δική τους. Μην απαιτείς να ζητήσουν συγγνώμη οι πολίτες, είναι άδικο και βρίσκεται εκτός της σφαίρας κάθε λογικής. Σαν «Λογικός» που φαίνεται ότι είστε καταλαβαίνετε τι θέλω να πώ!

      Ναι, επιμένω για να τελειώσει ειρηνικά η υπόθεση «χρυσός στη Θράκη» αφού η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν ακυρώνουν με νόμο την εκμετάλλευση των μεταλλείων χρυσού. Η μόνη λύση που απέμεινε είναι να μην ψηφισθούν στις προσεχείς εκλογές, να μην τους δοθεί η λαϊκή ψήφος εμπιστοσύνης. Γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα υλοποιήσουν και το σύνολο των αντιλαϊκών αποφάσεων. Η υπέρβαση θα πεις είναι ουτοπία, αλλά τις μεγάλες αλλαγές μόνο οι υπερβάσεις τις φέρνουν.

      Λοιπόν φίλτατε(28/7/13 19:52) τη λαϊκή ψήφο εμπιστοσύνης στις προσεχείς δημοτικές και εθνικές εκλογές στα κόμματα της αριστεράς, από τον ΣΥΡΙΖΑ έως τη ΑΝΤΑΡΣΥΑ για μια ανάπτυξη βιώσιμη και αειφόρο με «συνεργάτη και οδηγό το μοναδικό περιβάλλον της Ελλάδας».

      Φίλτατε σε μια κοινοβουλευτική δημοκρατία τα πάντα ξεκινούν από τις κάλπες και καταλήγουν στις κάλπες. Με την ψήφο τους -τη μυστική, ελεύθερη κι ανεμπόδιστη- οι πολίτες επιλέγουν πρόσωπα, κόμματα, πολιτικές και προγράμματα. Εν ολίγοις, επιλέγουν τα βασικά στοιχεία του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο θα ζήσουν.
      Στις σύγχρονες κοινοβουλευτικές δημοκρατίες, όλα ξεκινούν από τις κάλπες και όλα καταλήγουν στις κάλπες. Εκεί κρίνονται οι πολιτικές που ακολουθήθηκαν και οι πολιτικοί που διαχειρίστηκαν τη μοίρα του τόπου. Εκεί δοκιμάζονται οι προτάσεις και τα προγράμματα που διατυπώνονται για το μέλλον.
      Εκεί επιλέγονται τα κόμματα και οι πολιτικοί στους οποίους θα αναθέσουμε να οδηγήσουν το… σκάφος.
      Γι αυτούς που επιλέγουν σύμφωνα με τις αρχές και την ιδεολογία τους και όχι με τα ατομικά τους συμφέροντα.

      Γιάννης Σωτηριάδης

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος30/7/13 15:59

      Κυριε εσεις μαλλον λυσατε ολα τα προσωπικα - κοινωνικα σας προβληματα και θα ψηφισετε για το καλο του περιβαλλοντος !!!!!!!!!!!!! Μπραβο παντως ειστε απο τους λιγους στην Ελλαδα !!!!!!!!!!!!Και επειδη σε ολες τις δημοκρατιες και παντα, τα παντα αρχιζαν και τελειωναν με τις καλπες, ελπιζω οι Ελληνες να μην ξανακανουν το λαθος της δεκαετιας του '80 γιατι αυτο θα το πληρωσουμε τοσο ακριβα που δεν παει ανθρωπινος νους.Αν καταλαβα εισασταν ΠΑΣΟΚ και τωρα Συριζα γιατι αφου νομιζετε οτι το Πασοκ δεν εκανε λαθη (να σας αιτολογησουμε τα λαθη και μετα να ζητησετε συγνωμη), αλλαξατε γραμμη πλευσης? Σουλα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος30/7/13 18:00

      E εντάξει κ. Σωτηριάδη αφού λέτε για ΑΝΤΑΡΣΥΑ τότε καλά. Το ΠΑΣΟΚ που αναφέρεστε είναι αυτό που στηρίζατε εσείς και οι κολλητοί σας στις χειρότερες εποχές του μεν το αζημίωτο φυσικά. Διορισμοί, ρουσφέτια και εξουσία. Σαν τη ΝΔ ένα πράγμα, προς το πιο προοδευτικό.
      Πού ήταν οι αρχές σας και η ιδεολογία σας τότε?
      Τώρα που πήγαν κουτσοί στραβοί στον παντελεήμονα ΣΥΡΙΖα γιατί μυρίστηκαν φαγάκιζεστό, τώρα την ανακαλύψατε την ιδεολογία?
      Επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα χρυσωρυχεία πάντως δεν λειτούργησαν γιατί οι τοπικοί πολιτικοί όπως λέτε που άσκησαν εξουσία δεν το επέτρεψαν.
      Όχι γιατί ήταν αντίθετος ο ανύπαρκτος τότε ΣΥΡΙΖΑ και το φάντασμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
      Αλήθεια η ΑΝΤΑΡΣΥΑ εκτός απο γκαρίδες μερικών απίθανων τύπων έχει πρόγραμμα, πρόσωπα και δέχεται τον κοινοβουλευτισμό τον οποίο επικαλείστε?
      Το ίδιο ερώτημα και για τις περισσότερες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ μιας και τόσος καυμός ως πρώην πασόκος και νυν νεοσυριζαίος.
      Κι ας μην ξεχνάμε ότι μεγάλη μερίδα των τωρινών συριζαίων διαχιερίστηκαν και ακόμη διαχειρίζονται την μοίρα του τόπου (πχ υψηλόβαθμο στέλεχος της Περιφέρειας που λύνει και δένει απί χρόνια)και πολλές φορές με τον χειρότερο τρόπο.Για να μην μιλήσουμε για Λούκες μούκες και το κακό συναπάντημα που μαζεύτηκαν ούτε για τον αυτοκόλλητο Καμμένο.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος31/7/13 06:14

      Υδροηλεκτρικά σε δάση, ορυχεία δίπλα σε σπίτια!

      Νομοσχέδιο-σκούπα για τις ενεργειακές επενδύσεις «σαρώνει» το περιβάλλον
      Του Βασίλη Γεώργα

      Θυσία στον βωμό των ενεργειακών επενδύσεων για την κατασκευή μεγάλων υδροηλεκτρικών φραγμάτων, την εγκατάσταση υποδομών και της διάνοιξης ορυχείων γίνονται δασικές εκτάσεις, γαίες υψηλής παραγωγικότητας και νησιά, με το νομοσχέδιο-σκούπα που φέρνει η κυβέρνηση την ερχόμενη εβδομάδα στη Βουλή, για να τακτοποιήσει εκκρεμότητες στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και των εξορυκτικών δραστηριοτήτων.


      Μία από τις μεγάλες αλλαγές που φέρνει το νομοσχέδιο είναι η δυνατότητα να εγκαθίστανται μεγάλα υδροηλεκτρικά φράγματα άνω των 15 MW σε δασικές εκτάσεις, όπως ήδη συμβαίνει για τα μικρότερης κλίμακας έργα. Με τη ρύθμιση αυτή εξυπηρετούνται τόσο τα συμφέροντα της ΔΕΗ, η οποία είναι σήμερα ο μεγαλύτερος επενδυτής στα υδροηλεκτρικά, όσο κυρίως και ιδιωτικοί όμιλοι των κατασκευών και της αγοράς ενέργειας, που προωθούν τέτοιες επενδύσεις, όπως η «Μηχανική» του Π. Εμφιετζόγλου, η ΓΕΚΤΕΡΝΑ του Γ. Περιστέρη κ.ά.
      Καταργείται η ελάχιστη απόσταση

      Με το ίδιο νομοσχέδιο, που βρίθει παρεμβάσεων στην περιβαλλοντική νομοθεσία, επιχειρούνται αλλαγές και στο καθεστώς που διέπει τη λειτουργία των μεταλλείων και λατομείων. Ετσι, πέραν των θεμάτων εκμίσθωσης και εκμετάλλευσης που αντιμετωπίζονται, εισάγεται ρύθμιση με την οποία ανοίγει ο δρόμος για τη λειτουργία λατομείων, ακόμη και μέσα ή κοντά στον οικιστικό ιστό σε παραμεθόριες περιοχές και νησιά, καθώς καταργείται η ελάχιστη απόσταση του ενός χιλιομέτρου που ορίζει ο νόμος 1428/84. Παράλληλα, προβλέπεται η δυνατότητα υλοποίησης επενδύσεων σε γαίες υψηλής παραγωγικότητας για όλες τις τεχνολογίες ΑΠΕ (ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά κ.ά.) καθώς και κάθε είδους επενδύσεων ενεργειακών υποδομών, όπως τα δίκτυα μεταφοράς και διανομής, η κατασκευή υποσταθμών κ.ά.

      Στο σχετικό νομοσχέδιο περιλαμβάνονται επίσης μεταξύ άλλων και ρυθμίσεις για την τιμολόγηση των ΑΠΕ. Θα προβλέπεται το «κλείδωμα» της τιμής μόνο με την ηλέκτριση του έργου, δηλαδή μετά την οριστική ολοκλήρωσή του. Παράλληλα, η αναπροσαρμογή των εγγυημένων τιμών για όλες τις τεχνολογίες ΑΠΕ θα γίνεται πλέον με απλή υπουργική απόφαση και όχι με νόμο, ενώ καταργείται η ετήσια αναπροσαρμογή της τιμής απορρόφησης του ρεύματος με βάση τον πληθωρισμό.
      30/07/13 εφημερίδα των συντακτών-http://www.efsyn.gr/?p=82758

      ΥΣ:Τα δίνει όλα η κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου, κι ας λαλάνε οι Θρακιώτες πολιτικοί για τα χρυσωρυχεία, έρχονται τα χειρότερα. Χάνουμε το τραίνο της αειφόρου ανάπτυξης, όλοι τους έκαναν το παιχνίδι τους σε βάρος της περιοχής μας.
      Φίλτατε {28/7/13 19:52} άσε κατά μέρος τα πολλά λόγια και τρέξε για να αποσυρθεί το φονικό νομοσχέδιο για να μην ψηφισθεί από τους ομοϊδεάτες σου, γιατί τα ορυχεία θα φτάσουν στη πόρτα του σπιτιού σου.
      Γιάννης Σωτηριάδης

      Διαγραφή
    6. Γιάννης Σωτηριάδης31/7/13 08:00

      Ανώνυμε 30/7/13 18:00 ως «Λογικός» ζων οργανισμός του ημιθανούς ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε σύγχυση, πάσχεις από το σύνδρομο της εξουσίας που είχες και έχασες.
      Είσαι του δόγματος «πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα είναι».. Με την συκοφαντική και ευτελισμένη τακτική που ακολουθείται το αποτέλεσμα των 4500 ψήφων των τελευταίων εκλογών θα ελαττωθεί σημαντικά στις προσεχείς εκλογές, και είναι κρίμα η αιτία να είστε εσείς και ο περίγυρός σας ο οποίος δεν ανασυντάχτηκε πολιτικά και ιδεολογικά για να μπορέσει να αντιμετωπίσει με πολιτικό λόγο τις καθημερινές καταστάσεις που δημιούργησε και δημιουργεί η ανίερη συγκυβέρνηση
      Σαμαρά-Βενιζέλου σε βάρος του Ελληνικού Λαού και της πατρίδας

      Όσο στο αλαλούμ σχόλιό σου και στην παράγραφο: «Κι ας μην ξεχνάμε ότι μεγάλη μερίδα των τωρινών συριζαίων διαχιερίστηκαν και ακόμη διαχειρίζονται την μοίρα του τόπου (πχ υψηλόβαθμο στέλεχος της Περιφέρειας που λύνει και δένει απί χρόνια)και πολλές φορές με τον χειρότερο τρόπο».
      Έχω να πω ότι οι αριστεροί έχουν κουλτούρα είναι τον σπορ τους είναι ο τρόπος ζωής τους και οι ξύπνοι πολιτικοί και επιχειρηματίες τα προσόντα τους τα εκμεταλλεύονται δεόντως.

      Για την ατυχή κριτική σου στο «υψηλόβαθμο στέλεχος της Περιφέρειας που λύνει και δένει απί χρόνια)και πολλές φορές με τον χειρότερο τρόπο», αναφέρεσαι στον κ. Κώστα Κατσιμίγα έναν αξιόλογο συμπολίτη μας και επιστήμονα ο οποίος τυγχάνει να είναι βαπτιστικός μας. Τη δουλειά του μέσα σε αυτόν τον πολιτικό κυκλώνα που ζούμε την κάνει καλά και μάλιστα και πολύ καλά.
      Όλα στη ζωή έχουν μέτρο, «παν μέτρο άριστο» λοιπόν, πήρες όλο το σόϊ αμπάριζα.
      Γιάννης Σωτηριάδης

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/13 13:09

    Στον προϋπολογισμό του κράτους θα έχει πλάκα να συμπεριλαμβάνονται έσοδα από την εκμετάλλευση των μεταλλείων χρυσού τα οποία θα εισέπρατταν από την αγαπητή τους Eldorado, και όπως είναι φυσικό 200-300 εκ. ευρώ θα πήγαιναν σε καλή μεριά , στους δανειστές για την ελάττωση του χρέους.
    Με τη αναστολή των εργασιών αφού δεν παράγεται το προϊόν ο χρυσός δεν θα εισπραχθεί ο ανάλογος ΦΠΑ και οι ανάλογοι φόροι, θα αυξηθεί η ανεργία με όλα τα συνεπακόλουθα. Η διάμετρος της μαύρης τρύπας θα μεγαλώσει και τη χασούρα θα την χρεώσουν στον Ελληνικό λαό.
    Ωραίες συμφωνίες έκαναν, χωρίς ρήτρες , μπέστε σκύλοι και αλεστικά μην δίνεται.
    Άνευ του μέλανα ζωμό όσο και να στύψεις το χρυσό παραδάκι δεν αφήνει να εξοφληθούν οι δανειστές για ελευθερωθεί η πατρίδα από τις κατοχικές δυνάμεις.
    d-f

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/13 21:11

    Ενώ ψήφισαν την εκμετάλλευση των χρυσωρυχείων…. Μετά λένε ΟΧΙ οι πρώην κι νυν υπουργοί οι πρώην και νυν βουλευτές και οι λεγόμενοι θεσμικοί παράγοντες!!!!
    Φάσκουν και αντιφάσκουν!!!!

    «Όταν ψηφίστηκε το ενδιάμεσο πρόγραμμα, υπήρχε σ’ ένα υποκεφάλαιο για να ισοσκελίζει τον προϋπολογισμό εσόδων-εξόδων,
    «Έσοδα από τα Χρυσωρυχεία».
    Υπήρξαν βουλευτές που ενώ ψήφισαν το Ενδιάμεσο Πρόγραμμα, έλεγαν μετά όχι στα χρυσωρυχεία, δηλ. ουσιαστικά αναιρούσαν τον εαυτό τους είναι το γνωστό «φάσκουν-αντιφάσκουν».
    Από εδώ και πέρα δεν μπορούμε εύκολα σαν χώρα να λέμε όχι σε κάτι που φέρνει έσοδα γιατί να θυμηθούμε ένα από τα δραματικότερα στοιχεία, ισοσκελισμοί της χώρας για να πάρουμε τη νέα δανειακή σύμβαση ήτανε 330 εκ. ευρώ υπολοιπόταν για να το ισοσκελίσουν κόψανε τις αμυντικές δαπάνες.
    Τώρα το όχι πρέπει να είναι με μια άποψη που θα λέει όχι, ιδού το ισοδύναμο οικονομικό αποτέλεσμα, θα πρέπει να ισοσκελίζεται η πρόταση του οικονομικά, που θα βρεθούν αυτά τα έσοδα, δηλ. ότι τα επιχειρήματα ένθεν και κείθε θα πρέπει να είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα, οι αντιρρήσεις ενστάσεις ή οι θετικές να έχουν τουλάχιστο ισοδύναμες προτάσεις.
    Πρέπει να γίνεται με νηφαλιότητα και επιχειρήματα ο διάλογος, και όλοι πρέπει να στοχασθούνε με άλλους όρους. Τα επιχειρήματα πρέπει να είναι τεκμηριωμένα, κραυγές και ψίθυροι μέλλον από δω και πέρα δεν ταιριάζουν».
    d-f

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.