1.7.13

Αυτοί που αποθέωσαν τον Βενιζέλο … βρίζουν τον Ανδρέα Παπανδρέου

Ο υπουργός Υγείας μιλώντας σήμερα το πρωί στο MEGA, χαρακτήρισε «απολύτως καταστροφική για τη χώρα την πολιτική του Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του ‘80» τασσόμενος ουσιαστικά υπέρ των απόψεων Βορίδη. Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, έδιναν πριν λίγες μέρες τα εύσημα στον Βαγγέλη Βενιζέλο για την επιλογή του να συνεχίσει στο πλευρό του Σαμαρά!!! Το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν «στρίβει» κεντροδεξιά … αλλά ακροδεξιά.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/7/13 10:22

    Θα περιμένω τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ τον Αργύρη Μπακιρτζίδη να εκφράσει τα αντιφασιστικά του αιθήματα για τον Βορίδη. Υοπομονή εχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/7/13 13:14

      Να βοηθήσω. Αργύρη, απλά βγάλε ανακοίνωση copy-paste (αν δε με πιάνεις λέγε να σου εξηγώ ή ρώτα την Κάλη) το εξής:

      Για τη σημερινή κρίση ευθύνεται ο... Αντρέας Παπανδρέου(!) κατά τον κ. Βορίδη. Γιατί όχι όμως και οι... οπλαρχηγοί του 1821, που εμπόδισαν τον Καποδίστρια να δημιουργήσει εξαρχής το ελληνικό κράτος σε καθαρές ευρωπαϊκές βάσεις κ.ο.κ. Συνήθως, η γενίκευση των ευθυνών, ή η μεταφορά τους σε... απώτερους χρόνους, γίνεται με πολιτικές και ιδεολογικές ιδιοτέλειες. Φταίει ο... Αντρέας της δεκαετίας του '80 και όχι λ.χ. ο Καραμανλής των τελευταίων πέντε χρόνων, που οδήγησε τη χώρα στο Μνημόνιο!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/13 13:22

    Τέταρτη ημέρα χωρίς τον αριστερό Παναγιωτακόπουλο στο ΠαΣοΚ και δεν λέει να καταρρεύσει η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/13 17:47

    Ο Γκαράνης θα βγάλει απο το αδιεξοδο το ΠΑΣΟΚ. Αυτα δεν τα σηκωνει ο φερελπις ωραιοπαθης νεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.