12.7.13

Η ΝΔ πολεμάει τον Φασισμό! Ο αγώνας κατά του ναζισμού μεταφέρθηκε στους δρόμους…


8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/7/13 20:15

    Και φυσικα κανενας Πρετεντερακος δεν θα βρεθει να μιλησει για την Ντορα Παναγιωταρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/7/13 10:42

    Η Ντόρα είναι σε φωτογραφία με τον Παναγιώταρο, άρα η Ντόρα διάκειται φιλικά προς τη Χρυσή Αυγή, άρα να το σχέδιο της ΝΔ για συνεργασία με τους ναζί. Χαρακτηριστικός τρόπος σκέψης και εξαγωγής πολιτικών συμπερασμάτων του μέσου αντιμνημονιακού. Να το ξαναθυμήσουμε πάλι γιατί έχετε την τάση να το ξεχνάτε: η Χρυσή Αυγή περιλαμβάνεται στο αντιμνημόνιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/7/13 15:47

      Μαλλον εσυ ξεχνας πως η Χρυση Αυγη ανηκει στο χωρο της Δεξιας...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/7/13 21:53

      Πω πω, φοβερό επιχείρημα 15:47

      πω πω, τον έσβησες τον 10:42

      Ανήκει στο χώρο της δεξιάς ε;;;;

      πω πω.... άρα πας δεξιός = χρυσαυγίτης

      πω πω, τι να πω, δεν έχει μέλλον ο τόπος με τέτοιους σαλεμένους

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος13/7/13 22:55

      15.47 της αριστεροδεξιάς δεν διαφέρουν με τον τσίπρα και πολύ - ούτε στις ιδέες ούτε στις πρακτικές

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/7/13 12:31

      Ο,τι και να λες αδερφε 22.55, η Χρυση Αυγη μονο με τη ΝΔ μπορει να συνεργαστει και μονο με τη ΝΔ θελει να συνεργαστει - και τελικα, λογω ιδεολογικης ταυτισης, μονο με τη ΝΔ θα συνεργαστει. Και τη συγκεκριμενη χρονικη στιγμη το ιδιο θελει και μεγαλο κομματι της ΝΔ

      Τωρα αν εσυ πιστευεις πως θα σε παρουν μαζι τους (γιατι μπορουν να κυβερνησουν και μονοι τους ξερεις), τί να σε πω? καλη επιτυχια!


      ΥΓ. ποτε δεν ειπα πως πας δεξιος = χρυσαυγιτης. Απλα, χουντες, μακρονησα και χωροφυλακές, οι δεξιοι τα ονειρευονται κι οχι εγω, ο - κατα τα αλλα - "σαλεμενος"...

      Δεν ξερω και για σενα 21.53 αν ονειρευεσαι κι εσυ τα ιδια - γιατι αν το κανεις κι εσυ (οχι πως σε εχω για εξυπνο, προς Θεου!), τοτε πραγματι δεν εχει μελλον ο τοπος...

      Α και που σαι, απαντησε με στο ερωτημα: γιατι η Χρυση Αυγη κοπαναει μονο αριστερους, αναρχες και ΠΑΣΟΚτσηδες?

      συμφωνα με τη "λογικη" σου μνημονιο-αντιμνημονιο δεν θα επρεπε θεωρητικα να χτυπαει και "μνημονιακους" δεξιους?
      ε μπουμπουκο?

      (αλλα τί ρωταω... εσυ πιθανον να γκαβλωσες οταν το λεβεντοπαιδο ο Κλασιδιαρης εδειρε το κουμμουνι την Κανελλη, σ' αυτο θα απαντησεις?)

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος14/7/13 13:35

      Έχει δίκιο ο 10:42, η Χρυσή Αυγή περιλαμβάνεται στο αντιμνημόνιο. Συγκεκριμένα, η θέση της "δεν υπήρχαν νεκροί στο Πολυτεχνείο" είναι τέρμα αντιμνημονιακή!

      Όλως τυχαίως, το ίδιο λέει και ο τέρμα "μνημονιακός" Άδωνις!

      Κοίτα να δείς φίλε μου κάτι συμπτώσεις...

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος15/7/13 10:16

      Να πούμε μια αλήθεια επιτέλους: αυτό που πραγματικά ενοχλεί τα τα συντρόφια δεν είναι τόσο το υποτιθέμενο "ξέπλυμα" της ΧΑ από πολλούς από μας που έχουμε βάλει στη θέση τους τους ακορδεξιούς εδώ και πολλά χρόνια, όταν οι ίδιοι πετούσαν αετό. Αυτό που ενοχλεί τους αριστερούς "επαναστάτες" πρωτίστως ειναι η κατάδειξη του κολλεκτιβιστικού/αταβιστικά σοσιαλιστικού στοιχείου της ΧΑ, ο παραλληλισμός του ουτοπικου σοσιαλιστικού μοντέλου της με αυτό της αριστερας.

      Και μην κρυβόμαστε, τα συντρόφια προκειμένου να πλήξουν το ΓΑΠ και το κυβερνητικό ΠΑΣΟΚ ώστε να πάρουν τη θέση του μίλησαν πρώτα για "λιγότερο 'Ελληνες" , αυτά κράδαιναν κρεμάλες στις πλατείες, μαζι με τη Χρυσή Αυγή ψηφίζουν αντιμνημονιακά, μαζι γεννούν τις υστερίες για μαζική πείνα ώστε να χαθεί η ελπίδα και να παγώνει κάθε οικονομική πράξη, ο δικός τους λαικισμός ταίζει τις ορδές των αντισυστημικών, ο Τράγκας εξ ίσου τους παίζει..

      Τα καλά παιδια συντρόφια μας τελείωσαν. Και θα την ακουτε... Χοντρά. Όπως το επιλέξατε.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.