1.7.13

Οι νταβατζήδες επιμένουν να κρατούν ζωντανό τον Σαμαρά στις δημοσκοπήσεις

Περίεργα αποτελέσματα μας δίνει η εταιρία δημοσκοπήσεων ALCO, για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»! Σε μία περίοδο που η ύφεση βαθαίνει, οι μισθοί μειώνονται, οι συντάξεις πετσοκόβονται, η ανεργία εκτοξεύεται, ο διεθνής Τύπος αμφισβητεί έντονα την πιθανότητα επιτυχίας του ελληνικού προγράμματος «διάσωσης» … ο Σαμαράς και η ΝΔ προηγούνται στις δημοσκοπήσεις!!!
Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με 20,9% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που συγκεντρώνει ποσοστό 19,4%. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή με 10,8% και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 6,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,6%, το ΚΚΕ με 4,5% και η ΔΗΜΑΡ με 3%. Ενδεικτικό είναι επίσης ότι το ποσοστό των ερωτηθέντων που δήλωσε ότι θα ψήφιζε άλλο κόμμα φτάνει το 6%, ενώ το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 9,5%.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος1/7/13 00:31

    κι ο τσιπράκος όμως χωρίς τσίπα μια χαρά τα βρήκε με τους νταβατζήδες ακόμη και με την μεγαλύτερη καλτάκα την Γιάννα εξ Αμερικής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/7/13 08:17

    Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

    Βλέπει Τσίπρα και γελάει ή φοβάται ο κόσμος. Εύκολα ή δύσκολα πάει με τον (κωλόφαρδο) Σαμαρά ή το (άτυχο) ΠΑΣΟΚ, που εκπροσωπούν το μέτωπο της σοβαρότητας και της διεθνούς ενσωμάτωσης του τόπου. Ναι, εσείς οι σαλεμένοι αριστεροφασίστες του ΣΥΡΙΖΟβαρουφακοαυγισμού, κάνατε το κόσμο να θεωρεί το ... Σαμαρά (!!!!) καλύτερη λύση, δεδομένων των συνθηκών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/7/13 16:06

    Τελικα αποφασιστε τι ειναι για εσας οι δημοσκοπησεις. Την μια Κυριακη οταν ειναι μπροστα ο Συριζα ειναι εργο επιστημωνων και την αλλη Κυριακη οταν υπολειπεται ειναι εργο νταβατζηδων. Με τετοια δημοσιογραφια δεν ξερεις τι να κανεις να γελας ή να κλαις.Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.